• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.07.2022

15:49

ALEKSANDRA JE BAŠ POTRESENA Ana Spasojević prokomentarisala aferu Maje Marinković i Subotićkinog muža!

printscreen

Rijaliti

ALEKSANDRA JE BAŠ POTRESENA Ana Spasojević prokomentarisala aferu Maje Marinković i Subotićkinog muža!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Ana Spasojević rekla je da se čula sa Aleksandrom Subotić nakon što joj je Maja Marinković preotela muža i otkrila da se Subotićka oseća jako loše.

Ana Spasojević došla je na žurku koja se održala povodom završetka pete sezone "Zadruge", i tom prilikom prokomentarisala svoje učešće, kao i skandal koji je poslednjih dana potresao javnost.

- Sa mnogima si ratovala od kako si izašla?

 

 

- Da, sa 90% njih, ali bilo mi je drago da sinoć vidim drage ljude, Sandra Rešić, Anđelo, Dejan Dragojević... Tu još par osoba. Očekivala sam i želela da Dejan pobedi. Zaslužio je. Mimi i Gruji nisam pružila ruku, rekla sam joj da sam je pljuvala, ali je brzo prešla preko toga, zvala Amara bivšeg dečka, flertovala. Tako da, Mima i Gruja, to nema veze sa mozgom. Snimila je poruku Amaru i rekla da se izvinjava za sve što se desilo, da će se čuti, to je uglavnom to. Gruja bolje da čeka ženu i decu, nego Mimu. On je svakako sve izgubio, on je najveći odron, najveće đubre, najveće zlo koje postoji. Prozivao me je sinoć u studiju, biće tužen za to što je izneo, da može da me plati, tako da neka dokaže. Njemu neće biti dobro. Žena može da mu se vrati samo ako je luda - rekla je Ana.

- Šta misliš o aferi Maja, Peca, Subotićeva?

 

 

- Čula sam se na kratko kad se to izdešavalo sa Aleksandrom, ona je baš bila potresena, nije mogla ni da priča. Očekivano od Maje, ona je takva, sva vrcava, luda. Taj postupak nije okej. Čuvala joj je decu, Taki se družio sa njima, stvarno ne znam, dno-dna je šta je Maja uradila, ali šta smo očekivali od Maje? Aleksandri je jako loše, treba da vidi šta će sa decom... Težak joj je period i ima moju podršku - zaključila je Spasojevića.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija