• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

14.07.2022

23:45

SUBOTIĆKIN MUŽ DOVOĐEN U VEZU SA MAFIJOM? Prodavao tablete za potenciju i garderobu iz Kine, a evo čime se sada bavi!

printscreen instagram/sandrasuboticss

Rijaliti

SUBOTIĆKIN MUŽ DOVOĐEN U VEZU SA MAFIJOM? Prodavao tablete za potenciju i garderobu iz Kine, a evo čime se sada bavi!

Podeli vest

Bivši muž rijaliti učesnice Aleksandre Subotić bavio prodajom vijagre, garderobe i obuće iz Kine, a kasnije je novac ulagao u izgradnju nekretnina. Zbog brojnih veza koje je Raspopović imao bio je pozvan da se pridruži mafiji, ali je Predrag odbio da učestvuje u kriminalnim radnjama, zbog čega su mu se članovi klana osvetili.

Petar Raspopović iliti Peca Vijagra našao se u žiži javnosti nakon što je iza leđa svoje vanbračne supruge Aleksandre Subotić ušao u vezu s njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, koja je takođe i ćerka njegovog dugogodišnjeg prijatelja Radomira Marinkovića Takija.

O njegovom privatnom životu dosad se malo znalo. Ono što je poznato jeste da je Peca izuzetno bogat, potiče iz imućne porodice Raspopović, ali se o njegovim poslovima nije pisalo. Kako Kurir navodno saznaje od izvora bliskog Peci, on se bavi prodajom tableta za potenciju, garderobe i obuće iz Kine.

Foto: HIT dodatak/informer

Aleksandra Subotić i Predrag Peca Raspopović

- To su kineske tablete odličnog kvaliteta, koje je on prvi doneo na naše tržište. Petar ih je delio svojim prijateljima kako bi oni davali svojima, da bi se krug što brže proširio. Tako je bilo, odjednom je cela Srbija bila navučena na "Pecinu vijagru", jer je bila mnogo kvalitetnija u odnosu na ono što se dotad prodavalo kod nas. Veoma brzo posao se raširio, a količine koje je Petar dovozio sa svakom turom su se duplirale. Za kratko vreme uspeo je da uzme mnogo para, a onda je odlučio da proširi biznis, pa se bavi prodajom garderobe i obuće iz Kine, ali one skuplje - započeo je za Kurir dobro obavešten izvor.

Izvor je navodno ispričao i od čega otac Aleksandrinog deteta sada živi:

Foto: printscreen

Predrag Peca Raspopović i Aleksandra Subotić

- Kada su pare krenule da se gomilaju, Petar je odlučio da ih ulaže u gradnju. On je počeo da zida prvo po Novom Sadu. Zapravo, bavio se nadgradnjom. Podizao je sprat-dva na već postojeće zgrade. Nakon toga raširio je biznis i na okolinu Vojvodine, a onda i na Crnogorsko primorje. Sada zida i vile. Najlepši i najskuplji objekti u Novom Sadu su njegovi, on ih je gradio.

Inače, ime Petra Raspopovića svojevremeno je dovedeno u vezu s mafijom. Naime, kako je tada objavio Blic, članovi klana Firma, na čijem čelu je bio Đura Mutavi, navodno su više puta pokušali da ubace Pecu Vijagru u svoju ekipu. Pošto on nije hteo da sarađuje s njima, navodno su mu zapalili automobil i čak dva puta ga namestili u policiji. Prema tadašnjim pisanjima, Đura Mutavi je želeo Pecu u svom timu zbog njegovih kontakata, ali Raspopović nije bio zainteresovan za prodaju heroina na domaćem tržištu.

- Dva puta smo Raspopovića namestili policiji. Posle toga, postao je previše oprezan, pa je Đura Mutavi tražio da mu zapalimo automobil, što je Igor Mesaroš uradio - kazao je član grupe Mladen Despotovski na suđenju u Specijalnom sudu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17