• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2022

09:47

POBEDIO JE SAMO JER NAROD VOLI ŽRTVE! Miki opleo po Dejanu, pa udario i na porodicu! ON JE HRČAK, NIJE BOLJI OD DALILE!

printscreen

Rijaliti

POBEDIO JE SAMO JER NAROD VOLI ŽRTVE! Miki opleo po Dejanu, pa udario i na porodicu! ON JE HRČAK, NIJE BOLJI OD DALILE!

Podeli vest

Zadrugar Miki Đuričić komentarisao je Dejana Dragojevića, pobednika "Zadruge", upoređivao ga sa bivšom suprugom Dalilom, pa izneo mišljenje o njegovoj porodici

Rijaliti učesnik Miki Đuričić pričao je o pobedniku "Zadruge 5", Dejanu Dragojeviću, sa kojim je u trenucima bio i dobar u rijalitiju.

Foto: Informer

Miki Đuričić

Kako kaže Miki, narod voli žrtve, to je razlog Dejanove pobede.

- Mi u finalu smo imali glasova zajedno kao Dejan sam, to je provereno. Čovek je pokidao. Naš narod voli žrtve - rekao je Miki, a onda se uključila gledateljka koja stala na Dalilinu stranu.

- Alav je, pritom svi osuđuju Dalilu zbog njenog odnosa prema njemu, a on je zaslužio tri puta više, jer je očigledno zaslužio za pet godina. Ne bi se žena tako lako zaljubila, da su joj cvetale ruže. Njemu je samo bilo da njegovom d*petu bude dobro - ispričala je gledateljka, a Đuričić se složio sa njom:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević

- On je i napolju živeo kao hrčak, da mu bude dobro, da ima hrane.

Razgovoru se priključio Stefan Karić, koji je naglasio da Dalila nije bolja od Dejana:

- Ali nije ni Dalilin krevet bio drugačiji, njen krevet je bio isti - istakao je Karić.

Miki je tada naveo da su oni bili u višegodišjem braku baš zato što su slični.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević

- Pa što su oni bili zajedno, jer su isti, to sam govorio. Kakav god da je Car, njemu je smetalo što je Dalila sebična. Meni je davala, gotivimo se na čudan način. Car je nju hteo da menja, a Dejan je voleo kad zajedno pucaju.

Gledateljka je nastavila da kometariše Dejana:

- On nije patio za Dalilom, nego za životom koji je izgubio. Ostavio je roditelje - rekla je gledataljka.

Miki je onda naglasio da je Dragojević pričao loše o Dalilinoj porodici, ali je ipak živeo sa njima, a da ni njegova porodica nije bila dobra prema njemu.

- Ni ta familija nije sjajna i bajna. Oni su se prvi odrekli Dejana, nisu mogli unapred da znaju da Dalila ne valja. Dalila mu je pružila utočište. Sve je prihvatio, zašto je isti kao ona? Nije mu smetalo što joj je mama takva, otac, brat, to je iz njegovih usta izašlo, ostajao je u tom odnosu - nastavio je Miki.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jasna

pre 1 godinu

a sta si ti miki odroncina i neradnik i smrda yavidni

Bork

pre 1 godinu

Prica Miki iz Kupinovu, hahaha. Sramota da on ovo izgovara. U zadruzi zasticen, spava, jede I kad svrati u emisiju da prokomentarise sto mu kazu. Ko je on jedan nepismeni lik sa 8 razreda osnovne skole. Kupinovcani ga odlicno poznaju I njegove zivotne luzersko ponasanje. Odlicno ga znamo I iz VB I zadruge. Nasilnik koji bije zene na javnoj frekveciji. Zato svoju ljubomoru I pakost u dzak pa baciti. Bilo bi dobro da SREDI one grozne zube I obrija se da lici na celjade. Fujjjj

DADA

pre 1 godinu

Stidi se miki otac mu mozes biti dudla te kupila za papuce. Po cemu se ti pamtis nego po nasilju jahanju ozenjenih zena po stekovima pricaj o svojim odnosima sa ocem tebi je 45g i zivis kod oca poznati kockar Ljubomora te pojede

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17