• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2022

13:26

UNIŠTILA JE SEBI ŽIVOT ZBOG MENE! Car progovorio o Dalili, pa pomenuo i porodicu! PRVI PUT PRENEO MIŠLJENJE OCA O SVEMU!

printscreen

Rijaliti

UNIŠTILA JE SEBI ŽIVOT ZBOG MENE! Car progovorio o Dalili, pa pomenuo i porodicu! PRVI PUT PRENEO MIŠLJENJE OCA O SVEMU!

Podeli vest

Učesnik rijalitija Filip Car odlučio je da se vrati u porodični dom i hladne glave odluči da li će nastaviti vezu sa Dalilom Dragojević

Filip Car izjavio je u emisiji u kojoj je gostovao da se ubrzo vraća u rodnu Crkrenicu, svojoj porodici. Kako kaže, uželeo se svojih najmilijih, ali je svestan da njegovo ponašanje u rijalitiju zaslužuje kritike, koje očekuje.

Foto: Dejan Živančević

Filip Car

- Očekujem kritike, ne očekujem pohvale. Nemaju za šta da me pohvale. One (majka i sestra) su navikle na mene uvek nasmejanog, pozitivnog. Sada sam se pokazao u drugačijem svetlu, agresivnog, nemirnog. Verujem da me očekuju kritike, pored toga jedva čekam da vidim svoju porodicu.

Njegova veza sa Dalilom trpi veliki pritisak javnosti, ali, kako Filip kaže, ničije mišljenje ne može da promeni njegova osećanja prema njoj.

- Malo sam drugačiji od nekih ljudi, kad vidim kakav linč Dalila preživljava, to mi daje veću snagu da budem pored nje. Ona je ipak uradila mnoge stvari zbog mene, uništila je život sebi. Uništila je sebe tokom odnosa sa mnom i svega što je uradila Dejanu. Naštetila je mnogima, ponajviše sebi. Trenutno mi nismo za zajdnički život. Želimo da se posvetimo sebi. Treba da se okrenemo svojim porodicama, da ja odem kod svojih, ona kod svojih. Treba sve da se smiri, pa ćemo doneti odluku. Ako ne uspemo kao par, voleo bih da je imam pored sebe bar kao prijatelja.

Foto: Dejan Živančević

Filip Car i Dalila Dragojević

Svim gledaocima dobro je poznato da njegova majka ne voli Dalilu i ne podržava izbor svog sina, pa je otkrio da li porodica može da ima uticaj na odnos i vezu sa Dalilom.

- Moj otac se ne meša u moju odluku, svestan je koliko imam godina. Majka i sestra su drugačije, one nisu za naš odnos. Nisu se oglašavali dok sam bio tamo, oni će svakako za sve okriviti mene. Ni njena porodica nije za našu vezu. Svesni smo tek sad nekih stvari, koje polako dolaze na naplatu. Treba da se slegnu utisci, mora da prođe neko vreme pa ćemo videti vredi li truditi se za ovaj odnos. U Zadruzi smo se uvek zaletali, na kraju se uvek pokazalo kao loše. Idemo svojim kućama, pa ćemo videti. Ona je doživela veliki linč nakon izlaska, ne može mi se posvetiti toliko, ni ja njoj. Svakako ćemo uvek biti tu jedno za drugo.

Foto: Dejan Živančević

Filip Car i Dalila Dragojević

Fanovi su mu poručili da žele da vide poljubac sa Dalilom pred put.

- Nećemo se poljubiti. Danas smo ceo dan proveli zajedno, prošetali se i pričali. Ujutru putujem u Crikvenicu, ona će ići kod svojih. Kad budemo popričali sa svojima, videćemo šta je najbolja odluka. Bitno je da smo se rastali u dobrim odnosima, nema zle krvi među nama - kazao je Filip.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija