• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

20.07.2022

19:08

HUSO PROGOVORIO O SUSRETU SA DALILOM! Evo šta je rekao nakon što je Dragojevićka stigla u Gornji Šepak!

printscreen

Rijaliti

HUSO PROGOVORIO O SUSRETU SA DALILOM! Evo šta je rekao nakon što je Dragojevićka stigla u Gornji Šepak!

Podeli vest

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, otkrio je kako je prošao njegov prvi susret sa naslednicom koja je 10 meseci provela u rijalitiju "Zadruga 5" u kojoj je javno prevarila supruga Dejana Dragojevića

Kako je Huso rekao, susret sa Dalilom je protekao jako emotivno, a dotakao se i bivšeg zeta Dejana.

Foto: printscreen

Huso progovorio o prvom susretu sa Dalilom

Dobro, radosno i žalosno, suza je bilo, jako emotivan trenutak. Znao sam da će doći – rekao je Mujić na početku razgovora, a onda je otkrio da li je i dalje ljut na ćerku.

U kakvom odnosu može otac da bude sa svojom ćerkom? Dobro je sve. Šta da radimo. Sve smo ostavili iza nas. Šta se desi, to se ne može popraviti, ne može se vratiti – rekao je Huso i ističe da bi voleo da stupi u kontakt sa Dejanom, koji je u "Zadruzi" osvojio prvo mesto.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Dejan Dragojević i Huso Mujić

Imam želju, ali nemam njegov kontakt. Rekao je svoje, želim mu sve najbolje. Nema potrebe da se ljutim na njega, takva je situacija. Možda se nekada vidimo i čujemo, svet je mali – istakao je Huso i stavio tačku na priču o raspodeli imovine:

Rekao sam njima dvoma da se dogovore oko kuće, tako će i ostati - dodao je Huso Mujić.

Podsetimo, Dalila je nedavno u "Premijeri" istakla da njen otac Huso nikada neće prihvatiti njenu vezu sa Filipom Carem.

Nema šanse da ga ikad prihvati zbog svega što se izdešavalo, nema teoretske šanse, ne znam ni odakle se ta moja izjava pojavila u medijima. To moram da demantujem, jer nikome nisam davala izjave povodom mog odlaska kući, niti bilo šta vezano za odnos mog oca i Filipa - rekla je Dalila nedavno u emisiji "Premijera".

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija