• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

21.07.2022

16:33

DALILU U GORNJEM ŠEPKU NAPALE KOMŠIJE?! Dragojevićka prolazi kroz pakao nakon što je Dejana Dragojevića prevarila u rijalitiju?!

Youtube printscreeen

Rijaliti

DALILU U GORNJEM ŠEPKU NAPALE KOMŠIJE?! Dragojevićka prolazi kroz pakao nakon što je Dejana Dragojevića prevarila u rijalitiju?!

Podeli vest

Dalila Dragojević pre dva dana je otišla u Gornji Šepak kako bi videla oca Husa Mujića sa kojim nije bila u kontaktu 10 meseci, tokom svog boravka u "Zadruzi". Iako je javno osudio svoju naslednicu zbog prevare koju je počinila u rijalitiju i uplovila u vezu sa Filipom Carem, Mujić je svoju mezimicu sačekao raširenih ruku, međutim, Dalila se navodno susrela sa sa drugim problemom - osudom komšija

Kako je otkrio izvor za "Blic", Dalilu komšije osuđuju gde god je sretnu.

- Dalila je imala baš emotivan susret sa ocem, kada je ugledala Husu plakala je bez prestanka, svesna je ona šta je napravila - započeo je izvor blizak Dragojevićki, pa nastavio:

Foto: printscreen

Dalila, Dejan i Car

- U ovoj kući je imala srećnu porodicu, a nakon što je izašla iz "Zadruge" sve to je nestalo. Shvatila je i da Filip nije bio vredan onoga što je uradila jadnom Dejanu. Sada se kaje, ali džaba joj sve, Dragojević ne želi očima da je vidi. U Šepku boravi sa Marijanom Zonjić, a gde god da krenu Dalilu zaustavljaju na ulici i pitaju je kako je mogla da prevari Dejana jer su svedoci toga koliko ju je voleo i bio pažljiv prema njoj: "Nikad više nećeš naći takvog momka, izgubila si zlato, videćeš ti tek šta je samoća. Ja bih se stidela onog što si uradila našem Dekiju, ne bi na tvom mestu ni izlazila iz kuće, niti se ovde vraćala", samo su neki od komentara komšija koje svakodnevno dobija - kaže izvor i priznaje da je Dalili sada najveća podrška njen otac.

- Njegova je ćerka, šta će, nema izbora, oprostio joj je sve. Tražio je od nje da se potrudi da se izdigne iznad svega, ali i da se ne vraća Caru jer očima ne može da ga vidi - zaključio je izvor.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija