• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2022

16:39

OVAKO JE MARJANOVIĆ GOVORIO U ZADRUZI O JELENINOM UBISTVU! Zoran otkrio šta je rekao maloj Jani nakon jezive tragedije!

Informer

Rijaliti

OVAKO JE MARJANOVIĆ GOVORIO U ZADRUZI O JELENINOM UBISTVU! Zoran otkrio šta je rekao maloj Jani nakon jezive tragedije!

Podeli vest

Kompozitor Zoran Marjanović juče je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, koja je život izgubila 2016. godine. Zoran je nakon gubitka supruge ušao u rijaliti "Zadruga", a tom prilikom se dotakao i nemilog događaja

Marjanović je tada u razgovoru sa Lepim Mićom otkrio šta je rekao ćerki Jani nakon što je pronađeno Jelenino beživotno telo:

Foto: printscreen

Zoran Marjanović i ćerkica Jana

- Ti i ja smo ostali, a kada smo krenuli za njom, više je nije bilo. Sutradan je policija pronašla, nju je napao neki zlikovac. Majka je poginula od strane zlikovca. Dete je ostalo bez teksta - govorio je Marjanović tada, pa dodao:

- A ko je zlikovac? I sad da bih joj objasnio, na Jutjubu sam našao neka hapšenja naše policije pa sam joj objašnjavao vidiš ovo je zlikovac, hapse ga i vode ga u zatvor. Ona ima veliku želju da ti zlikovci nikada ne izađu napolje. Svaki dan čeka "jel ima na televiziji, jel su prikazali tog". Dete očekuje tu pravdu i svaki dan pita za to. Rekao sam joj da na tome radi vrhunski tim naše policije, bićemo strpljivi, oni će to rešiti... - otkrio je Zoran Marjanović tokom svog boravka u "Zadruzi".

Nakon Zoranovog hapšenja oglasio se i Lepi Mića.

- Sada sam slušao izjave advokata i vidim da su jako ljuti i nervozni. Očekivao sam i jedno i drugo. Jedno je da ja nekoga poznajem i u šta hoću da verujem. Vreme će pokazati sve. Ima u zatvoru ljudi koji nevini leže - kaže Lepi Mića i dodaje:

 - Zoran Marjanović je po dvadeset četiri sata provodio sa Jelenom. On je čudan čovek, kratak, jasan i po malo odsutan. O čemu god da smo pričali bio je povučen u sebe. Previše je brinuo o njoj, želeo je na sve načine da ona postane popularna. Uvek je on odlučivao o tezgama, on je želeo od nje da napravi zvezdu. Ja kao neko ko je poznavao Jelenu i Zorana verujem u odluku suda, iako mi neke stvari nisu jasne - rekao je Mića za "SrbijaDanas".

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Propio se kada mu je majka zabranila da oženi devojku koju je hteo"! Meštani Zlota o porodici Dankinog ubice: "Nijedna joj nije bila dobra"!
Hronika

"Propio se kada mu je majka zabranila da oženi devojku koju je hteo"! Meštani Zlota o porodici Dankinog ubice: "Nijedna joj nije bila dobra"!

Meštani sela Zlot kod Bora odakle je osumnjičeni Dejan Dragijević (50) koji se sumnjiči da je 26. marta zajedno sa kolegom iz borskog JKP "Vodovod", Srđanom Jankovićem (50), počinio teško ubistvo devojčice Danke Ilić (2), kažu "da se Dejan promenio i odao alkoholu kada mu je majka pre 20 godina zabranila da se oženi devojkom kojom je hteo".

09.04.2024

21:16

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija