• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.07.2022

19:30

DEJAN SE OGLASIO IZ CRNE GORE! Evo šta je rekao nakon vesti da je prevario Aleksandru Nikolić!

Printscreen You Tube

Rijaliti

DEJAN SE OGLASIO IZ CRNE GORE! Evo šta je rekao nakon vesti da je prevario Aleksandru Nikolić!

Podeli vest

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Dejan Dragojević prevario Aleksandru Nikolić u Budvi, a tim povodom se pobednik "Zadruge 5" oglasio u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i progovorio o svemu

Dejan je otkrio kako izgleda dan proveden sa Davidom Dragojevićem:

- Izlazak sa Davidom je toliko jak, da na portalima grmi. Bude nas puno, dođu devojke sa strane i prepišu ih meni. Izlazak sa Davidom mi je napravio problem - rekao je Dejan.

- Dejan nije takav, celo veče se kuckao sa Aleksandrom, sam je bio sa mojim drugarima. Tu je deset muškaraca, dođu devojke, kakve veze to ima sa Dejanom? - dodao je David.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević se oglasio iz Crne Gore

Dragojević je otkrio da Aleksandra i on nisu u svađi, kao i da su i dalje u vezi:

- Mi nismo raskinuli, nismo u svađi - rekao je Dejan, a na pitanje da li je zadovoljna Biljana novom snajkom, rekao je:

- Baba je baš zavolela, sede i pričaju, baba je tera da jede čokolade, torte, nemamo nesuglasice nikakve. Komentare što pišu, komentari ko komentari. Nemamo ni svađe, ni rasprave. Došao sam ovde, nisam sa Davidom izlazio dugo, rekao sam da moram sa porodicom da provedem vreme. Jedna stvar ne izbacuje drugu. Dolazi mi familija iz Amerike ovde, pa ćemo Aleks i ja ovde dva dana, pa idemo u Egipat. Planiramo neku destinaciju gde nema toliko naših ljudi. Ovde kad idem, stavim šešir na glavu - kazao je Dragojević.

Dejan je otkrio da li se čuo sa bivšom ženom Dalilom Dragojević:

- Ne, ne može da me nazove, blokirao sam je svuda, čak bih u policiji tražio distancu od 100 metara. Ja ne želim ništa iz te kuće, samo taj auto. Tedi ide za Bosnu, izvadili smo mu pasoš, može da se vrati nazad - rekao je Dejan u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

 

BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija