• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

24.07.2022

20:30

DRAMA U CRNOJ GORI! MAJA NAPRAVILA HAOS U HOTELU?! Peca nije mogao da je smiri - izvinjavao se u njeno ime?!

Privatna arhiva

Rijaliti

DRAMA U CRNOJ GORI! MAJA NAPRAVILA HAOS U HOTELU?! Peca nije mogao da je smiri - izvinjavao se u njeno ime?!

Podeli vest

Gosti hotela u kojem su odseli Maja Marinković i njen dečko Petar Peca Raspopović, ispričali su da je starletino ponašanje na bazenima u okviru kompleksa navodno bilo krajnje bahato

Kako je otkrio izvor za "Kurir", Maja je navodno napravila haos na bazenu jer su joj deca ušla u kadar dok se slikala:

- Maja se kreveljila sve vreme i privlačila pažnju. Naručivali je piće za pićem i dozivala osoblje kao da je ona jedini gost. Više od sat vremena snimala se i slikala, a kada su joj deca koja su bila smeštena na ležaljkama pored ušla u kadar počela je da viče na njihovu majku da ih nije vaspitala i da nije trebala da ih rađa ako ne može da ih čuva. Tada je njen dečko prišao roditeljima i izvinio se, a njoj je nešto šaputao na uvo - priča očevidac događaja i otkriva kako su se stvari kasnije odvijale:

Foto: printscreen

Maja napravila haos u Crnoj Gori, Peca se izvinjavao u njeno ime

- Njen dečko je poslao turu pića za roditelje i sokove za decu i tako je izgladio problem. Imala sam utisak da on pokušava da ne privlači pažnju dok se ona trudila da ih što više ljudi vidi. Maja se slikala još neko vreme, a onda su otišli - zaključila je za "Kurir" jedna od gošći ovog hotela.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija