• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

25.07.2022

08:53

CAR SE PREPOLOVIO NAKON RASKIDA S DALILOM! Filip pati zbog razlaza s Dragojevićkom, a sada je obelodanio i detalje razgovora Dejana i njihove bivše!

printscreen

Rijaliti

CAR SE PREPOLOVIO NAKON RASKIDA S DALILOM! Filip pati zbog razlaza s Dragojevićkom, a sada je obelodanio i detalje razgovora Dejana i njihove bivše!

Podeli vest

Filip Car sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita" kod Milana Miloševića gde je pričao o raskidu sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević i tom prilikom sve iznenadio izjavama o njihovom raskudu

Car je istakao da se nije još u potpunosti oporavio od kraha veze i dodao koliko mu sve to teško pada, pa se osvrnuo na celokupni odnos sa Dalilom i otkrio da li će se nakon svega pomiriti sa njom. 

Foto: printscreen

- Dalila je po meni, ušla u rijaliti da se razvede. Bacila je pik na tebe i to joj je uspelo. Ti si joj trebao samo kao plan. I bila bi sa Anđelom da je bila sigurna da je Anđelo neće ispaliti - pričala je gledateljka.

- Moje mišljenje je bilo da su oni bili ubeđeni da će se razvesti ove godine. Mislim da su njih dvoje u rijalitiju bili igrači, neko ko se sprema za rijaliti. Mislim da je to trebalo da se samo zavrti rijaliti. Oboje su bili u nekom planu da se vrti rijaliti. Meni je bio čudan njihov razgovor pored bazena i neko njegovo ponašanje. Otelo se kontroli, blizina i zaljubila se Dalila. Ja mislim da je to tako bilo. Sa mnom je jako zaznuto biti u blizini, zato se i zaljubila. Meni su delovali kao najneobičniji i najčudniji ljubavni par koji sam ja ikada sreo - dodaje Car.

Foto: printscreen

- Je l' te ne vuče da se vidiš sa Dalilom? - upitao je voditelj.

- Stvarno ne, ne vuče me. Mi smo raskinuli! - rekao je Car.

- Mislim da foliraju - rekla je Sanja Grujić.

- Ja mislim da ne foliraju, vidi se da mu je teško, čak je i smršao - dodaje Ana Jovanović.

- Ja sam rekao da će Dalila kad tad nekom biti najmoralnija, najčasnija žena, uveren sam u to. Nadam se da ću nekoj devojci biti dobar muž, prijatelj, danas sutra i otac. Ja sam uvideo mnoge svoje greške u ponašanju. Svestan sam da imam probleme sa ponašanjem i da radim neke stvari loše. Smatram da smo oboje krivci, uvek ću to reći. Oboje smo krivi za stanje u kojem smo se našli, jer smo imali odnos koji smo imali... Nemam potrebu za njom, ne razmišljam sa njoj i ne želim biti sa njom. Previše je sveže da bih rekao da sam totalno... - pričao je Car o Dalili.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija