• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

31.07.2022

13:37

MORAMO BIRATI HIRURGE I BOLNICE! Indi u šoku zbog zdravstvenog stanja Miljane Kulić, i njoj su se doktori borili za život!

printscreen

Rijaliti

MORAMO BIRATI HIRURGE I BOLNICE! Indi u šoku zbog zdravstvenog stanja Miljane Kulić, i njoj su se doktori borili za život!

Podeli vest

Pevačica smatra da operaciju želuca ne treba olako shvatiti, kao i to da moramo da biramo ko će nas operisati da se ne bi, kao u slučaju nje i Miljane Kulić, doveli u situaciju da nam se doktori bore za život!

Pevačica Indi Aradinović jedna je od mnogih koji su se podvrgli operaciji smanjenja želuca, a vest o tome da je bivšoj zadrugarki i rijaliti zvezdi Miljani Kulić ugrožen život usled komplikacija potresla je javnost.

Mi smo kontaktirali Indi da bi nam ona ispričala svoje iskustvo, s obzirom da je bila u skoro istoj situaciji:

Foto: printscreen instagram/indy_ara_indira

Indi Aradinović

- Baš mi je krivo što to čujem. Imala sam i ja isti problem, izvadili su mi slezinu, trudili se da me spasu... Bog je veliki, daće joj snage i sreće da sve prođe kako treba... Meni su čak povredili i pankreas koji je cureo, isto tako sam jedva preživela. Doktori su mi davali jake terapije i antibiotike, naletela sam na velike stručnjake, imala sam sreće. Baš mi je teško da to čujem i žao mi je - rekla je Indi i dodala da treba biti pažljiv pri odabiru bolnice i hirurga, jer ta operacija nije nimalo naivna:

Foto: Privatna arhiva

Indi Aradinović

- To je jedna teška operacija, samim tim što moraju da vas uvedu u anesteziju... To sve deluje vrlo atraktivno, ali moramo birati hirurge i bolnice... Nadam se da će doktori u Nišu spasiti Miljanu.

Iako je i sama prošla kroz pakao, Aradinovićeva ne želi drugima da priča šta treba da rade:

Foto: Promo

Indi Aradinović

- Ja sam nagrabusila, ali svako nek se vodi svojom intuicijom. Meni je u tom trenutku bila neophodna operacija, jer treningom možeš da smršaš, ali se sve vrati, a ta operacija rešava problem za ceo život. Meni se kvalitet života promenio na bolje, zadovoljna sam svojim izgledom - zaključila je Indi.

Podsećamo, Miljana Kulić je sinoć operisana i izvađena joj je slezina, ali bivša zadrugarka još uvek nije van životne opasnosti. Više o tome možete pročitati na ovom linku!

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija