• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2022

16:34

OTKRIVENO SA KIM DALILA UŽIVA U CRNOJ GORI! Evo ko Dragojevićki pravi društvo! (FOTO)

printscreen instagram

Rijaliti

OTKRIVENO SA KIM DALILA UŽIVA U CRNOJ GORI! Evo ko Dragojevićki pravi društvo! (FOTO)

Podeli vest

Dalila Dragojević je nakon "Zadruge 5" stavila tačku na vezu sa svojim ljubavnikom Filipom Carem, međutim, izgleda da je odlučila da krene dalje, pa tako često objavljuje fotografije na kojima je sa misterioznim muškarcem. Iako Dragojevićka uživa sa njim u Crnoj Gori, njoj društvo pravi još jedna osoba

U pitanju je njena drugarica i bivša zadrugarka Marijana Zonjić.

Foto: printscreen instagram

Marijana Zonjić i Dalila Dragojević postale nerazdvojne

Dalila nije krila koliko joj je značila Marijanina podrška kada su je svi osudili zbog javne prevare u rijalitiju, pa su tako nakon "Zadruge" postale nerazdvoje.

Zonjićeva je sa Dalilom prvo otišla u Bosnu, a nakon toga zajedno su otputovale u Budvu.

Foto: printscreen instagram

Marijana i Dalila u noćnom provodu u Budvi

Mnogo se spekulisalo da li će Dejan Dragojević podeliti glavnu nagradu od 50.000 evra morati da podeli sa Dalilom, s obzirom da su u rijaliti ušli kao bračni partneri. Ipak, Dragojević je u emisiji "Na saslušanju" rekao da od toga nema ništa.

- Laž, ne moram da dajem ništa. Tako da tu stavljam tačku. Bio sam prevaren na nacionalnoj televiziji, tako da i da dođe do suda sve pada u vodu - rekao nam je Dejan, koji se bio osvrnuo i na priče da ga je Dalila navodno omađijala:

- Ne znam da li sam bio omađijan, ali čudne stvari su se dešavale. Pogotovo sada kada sam napolju i kada su mi ljudi pričali, ali ne ulazim previše u to - rekao je Dragojević u pomenutoj emisiji.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija