• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

04.08.2022

13:23

ĐEDOVIĆ PROGOVORIO O NAPADU MENSUROVIH FANOVA NA NJEGA, PA OTKRIO DETALJE O MILJANI KULIĆ: Pitala me je da li je volim i zaplakala!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

ĐEDOVIĆ PROGOVORIO O NAPADU MENSUROVIH FANOVA NA NJEGA, PA OTKRIO DETALJE O MILJANI KULIĆ: Pitala me je da li je volim i zaplakala!

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5", Marko Đedović, pričao je o napadu od strane fanova Mensurta Ajdarpašića, pobedniku rijalitija Dejanu Dragoveviću, pa se osvrnuo i na trenutno zdravstveno stanje Miljane Kulić

Nakon završetka "Zadruge 5" publika je nastavila da prati svaki korak bivših zadrugara, a nekadašnji učesnik Marko Đedović prokomentarisao je aktuelna dešavanja bivših cimera.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tekst potpisa

Nedavno su se dogodili napadi Mensurovih fanova na tebe i Osmana Karića? Šta se tu dešava?

- Pre svega moram da kažem da nisu to napadi od svih fanova, već od jedne grupe. To su napadi nekih isfrustriranih babetina koje šta god da izjaviš, one misle da ti nekoga mrziš. Došlo je vreme da od tih budaletina koji nas prate mi ne možemo da živimo, a ne da mislimo, jer čim ne misliš kao oni, to njima ne odgovara. Mensur i ja nismo u lošim odnosima, ali nismo se čuli od izlaska, video sam neku prepisku da je tražio toj osobi da prekine, to je neko koga je on nazivao prijateljem, a sam je to rešio da uradi. Meni se lično Mensur nije javio. Ja tvrdim da Osman Karić nije uzeo dinara nikome, jer on nije takav čovek i to je moje mišljenje. Imam pravo na svoje mišljenje, imam pravo da kažem šta ja želim, to je moj stav. Nisam ja rijaliti igrač kao neki Grujas, Mimas da se prepucavam na te glupe načine, ja sam neko drugi. Nemam potrebu da trpim nikakave uvrede, priče niti namontirane klipove. Juče sam poručio da ne teraju miša, jer će isterati mečku - rekao je Marko.

Šta misliš o komentaru Dejana Dragojevića da je tvoje prijateljstvo sa Franom i Sandrom lažno? Kako ti gledaš na to?

- U zavisnosti od moći percepcije posmatrača, zavisi i njegova percepcija. U zavisnosti šta ja želim da napravim, da pokažem, kažem, uradim, od toga zavisi njihovo mišljenje. Da nije takvog mišljenja ne bi bilo ni komentara. Što se tiče te priče, pa Severina je videla sneg u maju, ali ja nisam. Opet kažem nije tu ništa lažno, a mi to najbolje znamo. Stvari koje mi privatno radimo, stvari o kojima mi privatno pričamo svakako nisu stvari o kojima ćemo propovedati ikome, pogotovo ne Dejanu.

Foto: printscreen

Dejan Draojević

Koliko si se razočarao u Dejana posle svega?

- Ma te njegove priče su zanimljive za medije. Ne zameram Dejanu jer znam da on ima želju za prisustvom u medijima, te neke stvari moraju da se pričaju da bih ja mogao sada da pričam o njemu. Ne prepisujem ja ono što on misli, već onome šta on govori o tome da bi bilo interakcije. Dokaz da želi da bude u medijima je jutrjub kanal, instagram, kačenje svega i svačega. Ma nek je i Sandra folirant, nek je radila sve to što je radila to je njena namera. Dejan nije napravio balans između toga kada je u vezi i kada je prijatelj.

Rekao si da si se čuo sa Marijom Kulić, pa čak i sa Miljanom, znaš li kako je ona?

- Nikada se ne bih oglasio ili bilo šta pisao da nije bilo idiota na društvenim mrežama. Ja sam ćutao, a znao sam i pre medija sve. Ja sam u kontaktu bio i sa Marijom i sa Tijanom. Uključili smo se jedna osoba i ja od starta. Ponudio sam im svoju pomoć, kakva god da je. Nudio sam im stan ako budu dolazili u Beograd na lečenje, jer tada nismo znali da li će transportoavati Miljanu. Sve što smo mi komunicirali je naša privatna stvar. Meni je u jednom momentu stigla poruka od Marije u kojoj mi se zavhalila , pa mi je čak i rekla da je zapalila sveću i za moje zdravlje i moje porodice. Svašta sam doživaljavao na društvenoj mreži, a mene je Miljanino zdravlje zanimalo više od njih svih. Miljana je izašla iz šok sobe, stabilno je, pa me je zvala i rekala: "Markić je l me voliš? Zamalo sam ti umrila" i počela da plače. Ja sam joj rekao da ne priča tako, iako je stanje bio baš kritično. Mnogo mi je žao, ali ne može osobi koja je imala takve probleme da se kaže da umire. Rekao sam joj da smo mi veliki baksuzi da bi tako lako završili. Rekao sam joj da se ne sekira, čulo se po njenom glasu da je bolje, i verujem ja da će pravazići sve to. Volim ljude koji se bore, a Miljana je takva - rekao je Marko pa prokomentarisao komentar Lazara Čolića Zole:

Foto: Printscreen You Tube

Miljana Kulić

- Da sam na njegovom mestu sigurno ne bi to bila internet podrška, lepo je što je rekao nešto. Oni su bili 3 i po godine zajedno, mene ne bi ništa zaustavilo da odem da je vidim, a šta je u njegovoj glavi, ne znam.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija