• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.08.2022

15:51

DALILA POKAZALA DEČKA! Dragojevićka sve iznenadila novom fotkom, evo kako uživa u ljubavi!

printscreen

Rijaliti

DALILA POKAZALA DEČKA! Dragojevićka sve iznenadila novom fotkom, evo kako uživa u ljubavi!

Podeli vest

Bosanska starleta i bivša zadrugarka Dalila Dragojević je nakon raskida sa Filipom Carem okrenula novi list i ne krije koliko je srećna sa novim partnerom

Dalila je napravila opšti haos u medijima nakon raskida sa Filipom Carem, kada je na svom Instagram profilu objavila snimke sa nepoznatim muškarcem kako se drže za ruke, dok se voze kolima. Od tog dana neprestano se spekuliše ko je misteriozni momak sa kojim se viđa Dalila, a njene objave na Instagramu podižu dodatnu prašinu.

Dragojevićka već danima uživa na Crnogorskom primorju i po njenim slikama sa mora možemo da vidimo koliko se sjajno provodi. Ona je danas objavila snimak iz kreveta, na kom se vide samo njene razgolićene nuge, uz koju je stavila pesmu "Čini mi se da sam se zaljubila".

Već je poznato da Dalila jako voli ovu pesmu i da ju je rado pevala na samom početku odnosa sa Carem, a fanovi su spekulisali da ju je posvećivala i Anđelu Rankoviću tokom njihovog muvanja. Očigledno je Dalila ponovo srećna i zaljubljena, pa te informacije rado deli na svom Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Čini mi se - napisala je Dalila na storiju uz dva emotikona.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Dalila već na sledećem storiju objavila sliku muškarca koji je poslednjih dana čini srećnom, ali njegov identitet i dalje nije želela da otkriva, pa je preko lica svog momka stavila veliki žuti emotikon, koji umesto očiju ima srca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Neverovatno da ovaj odron Dalila nema ni malo stida. Ko je sve danas poznat, uzas. Dudla samo menja momke, a ruzna i ravna sa visibabama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija