• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

10.08.2022

07:00

POBEDNICA "ZADRUGE 2" JE PROTIVNIK RIGOROZNIH DIJETA! Jedva sam vratila devojačku liniju!

Printscreen

Rijaliti

POBEDNICA "ZADRUGE 2" JE PROTIVNIK RIGOROZNIH DIJETA! Jedva sam vratila devojačku liniju!

Podeli vest

Luna Đogani priznala je da posle trudnoće nije mogla da skine višak kilograma. Tek kad je potpuno izbacila hleb i gazirano, a slatkiše svela na minimum, kilogrami su počeli da se tope

Luna Đogani kaže da je jedva skinula pet kilograma viška nakon trudnoće! Dok je bila u drugom stanju, rijaliti zvezda je dala sebi oduška i jela sve što je želela, a posle je muku mučila da vrati devojačku liniju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Luna Đogani

- Kada sam se porodila nisam želela da se odričem hrane, jer mi je trebalo mnogo energije zbog ćerke Mije. Ali kada je ona malo porasla, čvrsto sam rešila da vratim staru kilažu. Mislila sam da ću lako, ali ništa nije bilo onako kako sam planirala. Mesecima sam pokušavala da skinem kilograme, bila sam i kod nutricionistkinje, ali mi ništa nije pomoglo da vratim liniju - priča pobednica "Zadruge 2".

Tada je odlučila da potpuno izbaci nezdrave namirnice.

- Prestala sam da jedem hleb, potpuno sam izbacila gazirana pića, a slatkiše sam svela na minimum. Tek tada sam počela da gubim kilograme. Nisam pristalica rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, jer to nije zdravo. Treba promeniti svest o načinu ishrane. Dijete daju kratkotrajni efekat, a kada prestanete da ih se pridržavate, kilogrami se brzo vrate. Zato je bolje izbaciti nezdrave namirnice, a sve ostalo jesti. Naravno, u umerenim količinama, jer ni prejedanje nije zdravo. Sada imam 65 kila i srećna sam. To je moja idealna težina, koju sam imala pre trudnoće. Ne želim više da mršavim - priča Luna i dodaje da ne vežba, jer joj je najbolji trening jurnjava za ćerkicom:

Foto: Privatna arhiva

Luna Đogani

- Mia treba da prohoda, pa non-stop trčim za njom. Verujte mi, nema jačeg treninga nego čuvati decu koja imaju godinu-dve. Ona ima toliko energije i sve želi da proba i vidi, da sam po ceo dan na nogama. Uveče sam toliko umorna da zaspim u sekundi. Oni koji nemaju malu decu trebalo bi da vežbaju ili šetaju, jer je kombinacija zdrave ishrane i treninga pun pogodak!

OVO JEDE LUNA ĐOGANI

Doručak: Dva jajeta na oko i tost

Ručak: Belo meso na roštilju i zelena salata

Večera: Potaž od povrća

TRIK SAVET

- Kada mi uveče dođe da pojedem "pola frižidera", popijem dve čaše vode i legnem. Glad odmah prestane.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija