• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

10.08.2022

10:13

SUBOTIĆKA SE SREĐIVALA U FOTOŠOPU, PA SE UPROPASTILA! Ostala bez muža, a onda rešila da dotera mišiće na rukama i to kompjuterski!

ATAIMAGES

Rijaliti

SUBOTIĆKA SE SREĐIVALA U FOTOŠOPU, PA SE UPROPASTILA! Ostala bez muža, a onda rešila da dotera mišiće na rukama i to kompjuterski!

Podeli vest

Aleksandra Subotić nedavno je bila u centru zbivanja kada joj je najbolje drugarica Maja Marinković preotela nevenčanog supruga Petra Pecu Raspopovića, a sada je na "tapetu" jer je loše odradila fotošop, te pokušala da stanji ruke, a ostavila zadebljanja na laktovima

Subotićeva očigledno priželjkuje mišiće na rukama, pa je pokušala da ih docrta u fotošopu, međutim, prilikom smanjivanja zaboravila je da umanji i deo kod laktova, te joj je taj deo ruku ispao mnogo širi nego ostatak.

Foto: Instagram/printscreen

Zaigrala se u fotošopu... Aleksandra Subotić

Aleksandra i dalje s decom boravi na moru, a svaki slobodni trenutak koristi kako bi se fotografisala u kupaćem kostimu i pokazala svoje izazvono telo, doduše malo isfotošopirano.

Podsetimo, Aleksandrin suprug Peca uhvaćen je početkom jula sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković dok u bazenu na Zlatiboru razmenjuju nežnosti. Aleksandru je ovo slomilo, a iako je u početku javno plakala, kasnije je odlučila da se više ne oglašava na ovu temu.

Foto: Privatna arhiva

Maja i Peca

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija