• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2022

11:52

TIJANA AJFON ISPROZIVALA SRPSKE PEVAČICE: Prijovićki na čelu piše POLJOPRIVREDA, Tea Tarirović je CELULITARA, a Rada Manojlović...

E-Stock

Rijaliti

TIJANA AJFON ISPROZIVALA SRPSKE PEVAČICE: Prijovićki na čelu piše POLJOPRIVREDA, Tea Tarirović je CELULITARA, a Rada Manojlović...

Podeli vest

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon komentarisala je izgled pevačica, pa iskritikovala njihov stil i oblačenje

Tijana Ajfon posle otvaranja salona lepote, postala je kreatorka kupaćih kostima, ali i haljina, pa je komentarisala stajlinge.

Foto: printscreen

Tijana Ajfon

Ona je istakla da ima mogućnosti da sebi priušti bilo koju skupocenu krpicu, ali joj nije problem da nosi stvari koje nisu markirane:

- Nemam problem sa etiketama, mogu da nosim i patike od 2.000 dinara, ali zato torba mora da bude dobra. Nije stvar u tome koliko nešto košta nego kako ti to izneseš. Na meni haljina od 1.000 dinara stoji kao da košta 1.000 evra. Džabe marka, ako na čelu piše "poljoprivreda" kao Aleksandri Prijović. Znači ne vredi. Ona je tako dobra devojka, tako milo stvorenje, ali joj ništa ne stoji, to je problem - istakla je Tijana.

Foto: Promo

Aleksandra Prijović i Rada Manojlović

- Pola estrade se loše oblači. Mnogo gotivim Radu Manojlović, toliko je dobar čovek i milo mi bude kada je vidi, ali uvek se pitam: "Zašto ova žena nema stilistu?".Njoj je totalno nebitno šta će da obuče. Tea Tairović je katastrofa. Celulitara! Ubola dva hita, napravila je brdo para, ali zašto ima celulit? Mislim se: "Devojko, sakrij ga malo, nije sve obući dopičnjak i vrteti". Nije sve u tome. Možeš ti i da obučeš haljnu do poda, ali da istakneš seksepil - govori Tijana za "Svet".

Foto: ATAIMAGES

Tea Tairović

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija