• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

15.08.2022

07:20

JANJUŠ MUVA KATARINU RADIVOJEVIĆ Bivšem košarkašu muka od starleta, prešao na glumice!

M. Miljević

Rijaliti

JANJUŠ MUVA KATARINU RADIVOJEVIĆ Bivšem košarkašu muka od starleta, prešao na glumice!

Podeli vest

Bivši zadrugar i košarkaš Marko Janjušević Janjuš zasitio se "silikona i visokih štikli", pa je odlučio da muva glumicu Katarinu Radivojević koja važi za prirodnu lepoticu

Marko Janjušević Janjuš (37) muva Katarinu Radivojević (43)! Bivši učesnik "Zadruge" sreo je lepu glumicu u Ulcinju i odmah je pokušao da je zavede!

Foto: M. Miljević

Marko Janjušević Janjuš

- Janjuš letuje u Ulcinju, a prošlog vikenda je izašao sa drugarom u provod i naleteo na Katarinu Radivojević! Odmah joj je prišao i zamolio je da se slikaju. Ona je pristala, a Janjuš je iste sekunde objavio fotku na Instagramu. Kaća ga je prepoznala kao učesnika rijalitija i počela da ćaska s njim. Iako o njoj kruže glasine da je hladna i nedostupna za ljude koje ne poznaje, s Janjušem je bila baš prijatna. On je prosipao fore, a ona se sve vreme smejala - započinje priču naš izvor.

Katarina oduvala Janjuša


Posle nekoliko minuta ćaskanja Janjuš nije gubio vreme i zatražio joj je broj telefona. Katarina je, međutim, imala drugačije planove.

Foto: M. Miljević

Katarina Radivojević, glumica

- Kaća ga je oduvala! Rekla je da nema potrebe da se čuju jer će se sigurno opet sresti u Ulcinju - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je Janjuš odmah svom drugaru pričao da je Kaća prelepa, harizmatična i da zrači pozitivnom energijom.

Janjuš voleo Maju i Anu,
a Kaća Igora i Vidoja

Janjuš se pokazao kao veliki zavodnik. U rijaliti je ušao kao oženjen muškarac, ali su ga starlete koštale braka. Bio je sa Anom Korać, Majom Marinković, Sandrom Čaprić... Katarina, sa druge strane, ne voli da eksponira privatan život. Javnost zna za njenu vezu sa Igorom Kojićem i pokojnim Vidojem Ristovićem.

 

- Fenomenalna je! Ovakva devojka mi treba. Dosta mi je ku*vi i starleta, smučile su mi se! Treba mi normalna devojka, a ne ove što se prodaju za piće. Vidi, brate, kako je pristojno obučena, nema tonu šminke, sva je prirodna... Nije kao one starlete što se natakare na štikletine, izbace grudi i guzu, stave one trepavice, nadograde kosu... Fuj! Ne mogu više sa takvima! - pričao je Janjuš drugaru.

Janjuš se pogubio u rijalitiju


Njegov prijatelj se samo smejao i govorio mu da se "spusti sa oblaka, jer Katarina sigurno neće hteti da bude sa njim".

- A šta meni fali? Pa ja sam pre rijalitija bio sa normalnim devojkama. Vidi moju Enu, nije kao ove iz rijalitija. Malo sam pogubio konce zbog zatvorenog prostora u "Zadruzi", ja u stvari ne volim silikonuše! Katarina je moj tip devojke. Jedva čekam da je sretnem na plaži. Voleo bih da ostvarimo kontakt, čak i ako neće da bude sa mnom. Mislim da je veliki laf i odličan prijatelj, voleo bih makar da se družimo - pričao je Janjuš.
Juče smo pokušali da stupimo u kontakt sa njim i lepom glumicom, ali nisu odgovarali na naše pozive.
 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija