• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

17.08.2022

15:58

FILIP CAR BESAN ŠTO ANA JOVANOVIĆ I SANJA GRUJIĆ DOLAZE U CRIKVENICU: Moj polni organ mi je naneo mnogo poteškoća!

printscreen

Rijaliti

FILIP CAR BESAN ŠTO ANA JOVANOVIĆ I SANJA GRUJIĆ DOLAZE U CRIKVENICU: Moj polni organ mi je naneo mnogo poteškoća!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Ana Jovanović unela je pravu pometnju kada je Instagramu najavila da sa Sanjom Grujić, cimerkom iz "Zadruge", snima duetsku pesmu, te da je za već odlučila da će spot za istu snimiti u Crikvenici, rodnom mestu Filipa Cara

Na društvenim mrežama odmah su krenule spekulacije, a svima je posebno interesantno to što kod Cara u Crikvenicu stižu njegove dve bivše devojke.

Foto: Printscreen/Instagram

- Otkako sam izašao iz rijalitija, mnogi rijaliti igrači, a pogotovo igračice, odnosno zadrugarke, izleću kao iz paštete - samo čekam da otvorim frižider, da mi neka zadrugarka ili neko od njihovih porodica izađe iz frižidera! Ništa me više ne čudi - počeo je priču Car, pa dodao:

Foto: printscreen

- Sanja Grujić mi je draga. Nemam ništa protiv nje, simpatična devojka. Negde da je sretnem, u nekoj emisiji ili u gradu, uvek bih joj pružio ruku i pozdravio bih je, a ostale svakako ne bih komentarisao, ko god se povezuje sa mnom u novinama - bila to Ana ili neke druge. Što se tiče moje porodične kuće i mog grada, tu je malo kome iz tog sveta pristup omogućen. Naravno, ne mogu ja nikom da zabranim pristup mom gradu, ali u moju kuću, društvo ili blizinu retko ko može da dođe od tih ljudi.

Foto: Printscreen You Tube

Na kraju, zaključio je da su ga njegove zavodničke sposobnosti mnogo koštale.

- Gledam na svoj polni organ kao na ratnog zločinca, zato što mi je naneo brojne probleme i poteškoće u životu. Vidim da je mnogima usrećio život koji je bio dosadan ili monoton, mnogim devojkama koje nisu bile u žiži javnosti - sada su postale.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17