• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.08.2022

12:42

MAJA MARINKOVIĆ STIGLA U SRBIJU! Ovaj muškarac ju je sačekao na aerodromu

Printscreen

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ STIGLA U SRBIJU! Ovaj muškarac ju je sačekao na aerodromu

Podeli vest

Starleta Maja Marinković sinoć se vratila iz Crne Gore, a na aerodromu je sačekao njen tata Taki Marinković

Maja Marinković otkrila je da je raskinula ljubavnu romansu sa Pecom Raspopovićem koji je bivši suprug njene drugarice Aleksandre Subotić

Maja je otkrila da se odlučila za raskid zbog preterane ljubomore Pece Raspopovića. Ona se sinoć vratila u Beograd a na aerodrumu je sačekao njen otac Taki Marinković.

Foto: printscreen

-Shvatila sam da ipak to nije onako kao što sam ja mislila i on nije onakav kakav se u početku predstavljao.Nije tačno da je on mene ostavio već sam ja njega - kaže Maja za Informer

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija