• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

25.08.2022

11:16

KAD SU UŠLI IZGLEDALI SU KAO DA IDU LUBENICU DA PRODAJU! Car ispljuvao Dalilu i Dejana, pa Dragojeviću poručio: Spomenik da mi digneš!

Insider/beta

Rijaliti

KAD SU UŠLI IZGLEDALI SU KAO DA IDU LUBENICU DA PRODAJU! Car ispljuvao Dalilu i Dejana, pa Dragojeviću poručio: Spomenik da mi digneš!

Podeli vest

Popularni zadrugar Filip Car sinoć je bio gost u emisiji "Narod pita" i sa voditeljkom Ivanom Šopić razgovarao je o svom učeću u "Zadruzi 5" prisećajući se i veze sa Dalilom, ali i svog odnosa sa njenim suprugom Dejanom

Voditeljka Ivana Šopić najpre je pitala Cara zbog čega je "udarao" na svačiju porodicu, a svoju je tako brižno čuvao:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Filip Car isprozivao Dalilu i Dejana

- Ti si neko ko je uvek isticao da ti je najgore kad ti se udari na porodicu, a u žaru konflikta su ti Dalila i Dejan rekli da ti je mama ku*va, i Maja je isto umela. Šta ti je porodica rekla? - pitala je Ivana, a Filip je odmah odgovorio:

- Neke stvari koje nikad nisam mogao opraštati i opravdavati sam u rijalitiju nekako vrlo olako prelazio i to je jako loše jer čovek gubi sebe. Sa njim sam bio korektan posle - rekao je Filip.

- Slikali ste se na instagramu i pljuvali zajedno Dalilu - rekla je Ivana

- Ne mogu reći da su oni meni to radili, a ja njima nisam. Ja budem mnogo gori nego svi oni, ali moji roditelji nisu tome davali na važnosti. U tim momentima ih je i pogađalo i jako su zamerali, ali moja porodica su prvenstveno ljudi koji nikad nisu davali izjave, pojavljivali se, pljuvali i pričali loše, dok smo imali učesnike čiji su roditelji veći faktori od njih samih - rekao je Car

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Umalo da primi šlag... Filip i Dejan

- Što nisi mogao dostojanstveno da primiš taj šlag? - pitala je Ivana i podsetila filipa na situaciju kada je Dragojević hteo da mu zalepi šlag u lice:

- U paketu su ispali budale, pogrešili su oboje. On je oprostio ženi što je sa mnom, meni ne treba od njega šlag nego spomenik u Veterniku. On joj je opostio javnu prevaru sa mnom i opet si je prihavtio. Tu je on pogrešio, ona povrežena, kivna i gnevna podupire njega u tome svemu, a ja vidim njegovu nameru i gospodski se udaljim sa jednog na drugi kauč. Ko treba neka prima, ja nisam bio tamo da primam. Nisam ja bio u Severnoj Koreji. Ja bih prihvatio šlag od nekoga za koga sam smatrao.. Nisam ja trebao da primim taj šlag - odgovorio je Car, a Ivana ga je podsetila da je on Dejanu prvi naneo štetu započevši vezu s Dalilom:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Filip Car

- Ti si njemu prvi napravio problem, pa tebi taj šlag nije trebao neki problem da napravi. Jesi li si iskompleksiran? - pitala je Ivana otvoreno, a Car nije krio istinu:

- Kako nisam, ja sam uvek govorio za sebe da sam iskompleksiran. Ako si bolji od mene, pametniji, ovakav onakav, čemu da staviš mene i nju na kauč i da lepiš šlag meni i njoj. Nisam dozvolio to jer sam mu napravio mnogo veću uslugu koju je tek sad video. Na kraju je on krenuo da me gađa šlagom, da se baca, a ona je krenula da me šutira i nakon 20 dana ja opet dođem i rešim im problem, prihvatim ženu i njega oslobodim. Rezime svega je da je Dejan slobodan, srećan, pomiren sa porodicom, osvojio je simpatije čitavog Balkana, pobednik je Zadruge. Dalila se rešila okova, toksičnog braka i svega. Oni kad su ušli meni su izgledali kao da idu na pijacu lubenice da prodaju, a izašli su zgodni, mladi, poželjni, lepi. On uzeo nagradu, a ona kuću - rekao je Car.

- Mnogo mi je žao što sam gledala onaj klip. Samo me interesuje šta bi radio da si bio na Dejanovom mestu? - pitala je gledateljka:

- Kad bi svi bili iskreni i govorili kao ja daleko bi stigli. Ne znam u kojem momentu mislite. Ne znam, ne znam šta bih rekao. Ispu*io bih sam sebi ku*ac - odgovorio je Filip.

- Bili bi mrtvih - rekla je gledateljka.

- Ne bih ušao sa ženom u rijaliti, ja nisam neko ko eksponira medijski braću, oca, majku, porodicu javnosti. Ja kad sam se doveo u situaciju da budem deo toga ne moram i svoju porodicu da dovedem do toga. Niko nije imao priliku da bude u kontaktu sa mojom porodicom, a kamoli da mi porodica učestvuje u rijaliti ratovima. Mislim da se puno bolje osećam od njih, ne idem da skupljam auta i pse, ne komentarišem ih i ne govorim da je Dejan folirant. Ne živim život koji žive neki ljudi, ne iskačem iz paštete i nisam ljut. Nisam mislio da će ona propasti nakon raskida, a i smatram da devojka od 28 godina neće da propadne emotivno i psihički nakon toksičnog odnosa. Ja nisam momak za nju - odgovorio je Filip.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

HUSO RAZOTKRIO DALILU: NEMA NOVOG DEČKA! Mujić obelodanio ko je čovek s kojim je Dragojevićka na moru, nećete verovati ko je u pitanju!
Rijaliti

HUSO RAZOTKRIO DALILU: NEMA NOVOG DEČKA! Mujić obelodanio ko je čovek s kojim je Dragojevićka na moru, nećete verovati ko je u pitanju!

Dalila Dragojević je nakon izlaska iz rijalitija i raskida sa Filipom Carem odlučila da okrene novi list i pronađe novu ljubav. Dragojevićka je vrlo brzo počela da objavljuje fotografije sa nepoznatim muškarcem za kojeg su svi pomislili da je njen novi emotivni partner, međutim, njen otac Huso Mujić je za Informer otkrio da je na pomenutim fotkama njen brat od tetke!

07.08.2022

18:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija