• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

26.08.2022

08:59

SUBOTIĆKA OPROSTILA PECI PREVARU SA MAJOM! Aleksandra i Raspopović ponovo u ljubavi - evo kako je došlo do pomirenja!

printscreen instagram/sandrasuboticss

Rijaliti

SUBOTIĆKA OPROSTILA PECI PREVARU SA MAJOM! Aleksandra i Raspopović ponovo u ljubavi - evo kako je došlo do pomirenja!

Podeli vest

Peca Raspopović (45) vratio se Aleksandri Subotić (25), a njegova bivša ljubavnica Maja Marinković (25) Filipu Caru (29), saznaje Informer!

Biznismen iz Novog Sada ostavio je suprugu s kojom ima sina Jovana zbog Maje i proveo s njom tri meseca. Oni su posle žestoke svađe, raskinuli u nedelju i već uspeli da se vrate bivšim partnerima.

Vratio se kući

- Kad je Maja ostavila Pecu, on je odmah pozvao Aleksandru, ali ona mu je spustila slušalicu. Međutim, uporno joj je slao poruke, pa je pristala da se nađu u jednom restoranu u Novom Sadu i porazgovaraju. Tada su se pomirili! Zvuči neverovatno da mu je Sandra oprostila to što ju je varao s najboljom drugaricom, ali jeste. Ona tvrdi da je to uradila zbog sina, ali mislim i da želi da ga ućutka u slučaju da uđe u "Zadrugu" kako ne bi iznosio privatne detalje iz njenog života - priča dobro obavešten izvor.

Foto: printscreen

Subotićka oprostila Peci prevaru sa Majom

Prema njegovim rečima, čim je čula za to, Maja se okrenula Filipu Caru, s kojim je bila u vezi u "Zadruzi 5". Njihova ljubav okončana je kada je Marinkovićeva fizički nasrnula na momka iz Crikvenice, zbog čega je izbačena iz rijalitija.

- Prvo ga je zapratila na Instagramu, a onda mu je poslala poruku. Počeli su da se dopisuju i da se čuju, a potom su se videli u Beogradu. Pomirili su se, ali su se dogovorili da to ostane tajna. Maja ne želi da njen otac Taki sazna za to, jer on nikako ne podržava njenu vezu s Filipom - kaže on i dodaje da je par već uspeo i da se posvađa:

Foto: printscreen instagram

Maja Marinković se pomirila sa Filipom Carem

- Filip je gostujući u emisiji "Narod pita" ispričao da je u kontaktu s Majom. Poludela je što je to otkrio, pa ga je odmah otpratila sa Instagrama i poslala mu poruku da je mrtav za nju! Ipak, Car je ujutru otišao kod nje i uspeli su sve da reše.

I dalje je voli

Filip priznaje da mu se i dalje sviđa Maja!

- Ne znam što mi se "lemur" naljutio zbog emisije, ali biće to sve okej. Obradovao sam se kad smo se čuli, jer nikada nismo lepo porazgovarali o nama. Svašta smo prošli zajedno i uvek je bila tu za mene. Mnogo mi je draga! Žao mi je što se bila smuvala s Pecom, jer time šalje pogrešnu sliku o sebi - kaže bivši učesnik "Zadruge", a na pitanje da li više voli Maju ili Dalilu Dragojević, odgovara:

- Maju, jer smo pre veze bili prijatelji. Mada, za Dalilom sam baš dugo patio, iako sam to pokušavao da sakrijem.

Maja: Iskoristila sam Pecu Vijagru, pa ga vratila ženi

Maja Marinković oglasila se povodom pomirenja Aleksandre Subotić i Pece Raspopovića, poznatijeg kao Peca Vijagra. Učesnica nove sezone "Zadruge", u koju ulazi sa ocem Radomirom Takijem Marinkovićem, kaže da se poigrala s Raspopovićem, pa ga poslala kući!

- Malo sam se poigrala sa Vijagrom i iskorišćenog Pecu vratila tamo gde pripada. Legendarni film Živka Nikolića "Lepota poroka", dobio je "novi život", a u glavnim ulogama su Peca Vijagra kao Mira Furlan i Aleksandra Čabarkapa Raspopović (Aleksandar Čabarkapa je otac Sandrine ćerke Magdalene, prim. aut.) kao Mima Karadžić. Eto, scenariji se menjaju i prilagođavaju, sve je moguće kad sam ja reditelj. Ne treba da vas čudi što se Aleksandrin Lesi vratio kući, jer ona ume i od mame da pozajmi dečka, pa što ne bi primila nazad svoju Miru Furlan. Mnogo toplih pozdrava šaljem dečici i ponosnim roditeljima prepunim prave i iskrene ljubavi - kaže starleta.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija