• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.08.2022

07:47

PECA JE LOŠ U KREVETU! Maja Marinković iznela neverovatne detalje iz veze sa Raspopovićem

printscreen

Rijaliti

PECA JE LOŠ U KREVETU! Maja Marinković iznela neverovatne detalje iz veze sa Raspopovićem

Podeli vest

Starleta Maja Marinković kaže da se vratila bivšem dečku Filipu Caru posle raskida s Pecom Raspopovićem jer je loš u krevetu zbog toga što mu sprava ne radi baš najbolje

Maja i Filip su završili u hotelu nakon emisije "Narod pita", posle čega su i na društvenim mrežama pokazali kako se provode u krevetu, te su objavili selfi, po svemu sudeći, posle vrele akcije.

Foto: printscreen instagram

Maja je ispričala da joj s Pecom nije išlo baš najbolje, da je bio previše ljubomoran zbog toga što često izlazi i provokativno se oblači, pa više nije mogla da izdrži svađe i pritisak.

- Uvek kažem bliskim ljudima, bolje zdrav raskid nego loša veza. Sve se vrti oko mene, ali nije zlato sve što sija. Nisam zlatna i bezgrešna, ali sam iskrena. Razlika u godinama između mene i Pece bila je skoro dupla. Taj odnos sam htela da raskinem i to se desilo jer su nam se razilazili putevi i interesovanja. On je loš u krevetu, da ne kažem da mu sprava ne radi baš najbolje. Malo je sve to zakržljalo, pa sam se vratila Caru da me razdrma. Mi smo se čuli, dogovorili smo da se vidimo i bilo nam je super. Ipak smo mi imali šta smo imali u rijalitiju. Dugo se nismo videli i našli smo se. Ništa to nije strašno - rekla je Maja kroz smeh.

Foto: printscreen

Marinkovićka je priznala da se Peca super ophodio prema njoj, ali da nije mogla da trpi da je u svemu ograničava.

- Meni je lepo bilo što mi je Peca pružao pažnju, bili smo na letovanju, ali te materijalne stvari kod mene ne piju vodu. Mi smo bili na prosečnom letovanju, ja nisam mogla da podnesem ljubomorisanje za svaku sitnicu. Prvo mu je smetalo što se previše provokativno oblačim, onda što mi od drugih muškaraca stižu stalno poruke, a onda i to što stalno izlazim do kasno. Kad ću da se provodim u gradu ako ne sada? Mlada sam, lepa sam, volim da izlazim i mislim da u tome nema ništa loše - rekla je starleta.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija