• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.08.2022

09:26

MAJA BESNA KAO RIS, VODITELJU POSLALA PORUKU! Marinkovićka isprozivala Zolu: To ja laž osobe koja je postala poznata preko Miljane Kulić!

Prntscreen

Rijaliti

MAJA BESNA KAO RIS, VODITELJU POSLALA PORUKU! Marinkovićka isprozivala Zolu: To ja laž osobe koja je postala poznata preko Miljane Kulić!

Podeli vest

Maja Marinković napravila je skandal u iznajmljenom stanu Lazara Čolića Zole koji je ispričao sve o incidentu tokom kog je zadrugarka nasrnula na Filipa Cara, a potom i na njega

Kako je Zola detaljno opisao, maja je odjednom pohisterisala i zahtevala da pogleda telefon Filipu Caru, a potom počela da urala i da baca sve što joj se našlo na putu.

Foto: Printscreen/Instagram

Maja pobesnela jer je Zola ispričao šta se desilo u stanu na Voždovcu

Nakon njegove izjave u emsiji, Maja je voditelju Darku tanasijeviću poslala poruku u kojoj je Zoli poručila sledeće:

- Apsolutne laži osobe koja je iskoristila Miljanu Kulić da postane poznata, šta je čudno da preko mene dobije članak. Niđe veze s mozgom ko ga ima, a on ne - napisala je Mrinkovićeva.

Podsetimo, Zola je u emisiji "Narod pita" tvrdio da je Maja histerisala kao nekada u "zadruzi", te skakala na Filipa, pa čak i na njega:

- Sad slušam vas trojicu i zamišljam da sam gledalac, fino je čuti. Ovo su nokti...Slušajte ovo. Ja sam sinoć morao da zovem policiju na Voždovcu. Devojka je u taj momenat došla i njenog nekontrolisanog ponašanja, da ja nisam znao šta da radim. Ja sinoć noć koju sam prošao sa Filipom, Majom i mojim drugom, nisam nikada! Uspeo je nekako da se razdvoji. Devojka šta je radila sinoć. Spopada ga, maltretira ga, zove oca i priča da je on maltretira ga. U jednom momentu je u sobu, u hotelu gde se ja nalazim, u sobi, pepeljaraca puna pikavaca, uzela je celu, kad je podera u zid gore. Komad je pogodio u glavu ovog mog druga u glavu, ostao je čovek živ i zdrav - počeo je Zola.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zola tvrdio da je Marinkovićeva divljala u njegovoj sobi

- Otkud Maja i Filip u tvojoj sobi - pitao je Darko.

- Car je hteo da joj pruži drugu šansu. Ona njemu priča da je on nju diskvalifikovao iz "Zadruge". On meni govori da je on sam sebi kriv, jedva sam ga jutros doveo do druge lokacije. Snimamo spot za moju novu pesmu "Lažni kum", on je glavna uloga, a i za to mu pravi problem...Njih dvoje se raspravljaju na krevetu sinoć, ona ga napada, on joj kaže: "Nemoj zvati oca, da mu praviš problem". Imao sam ja taj problem sa nekom takvom osobom, M.K. Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci moj drug i ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da pravi haos...Sedimo na krevetu, ona njemu kreće da kopa oči, ja uzmem telefon da snimam. Ona me je provalila da snimam, bacila mi telefon, krenula mene da grebe - dodao je Zola.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija