• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

29.08.2022

16:37

IVA GRGURIĆ ULAZI U "ZADRUGU 6" Pobednica treće sezone tražila OGROMNU cifru za učešće u rijalitiju, a ovo je rekla o raskidu Stefana i Jovane!

Miloš Rafailović

Rijaliti

IVA GRGURIĆ ULAZI U "ZADRUGU 6" Pobednica treće sezone tražila OGROMNU cifru za učešće u rijalitiju, a ovo je rekla o raskidu Stefana i Jovane!

Podeli vest

Bivša zadrugarka i voditeljka Iva Grgurić od septembra će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, a danas je došla na potpisivanje ugovora.

Početak "Zadruge 6" se bliži, a jedna od onih koje ćemo imati priliku da gledamo je Iva Grgurić koja je u trećoj sezoni pomenutog rijaliti šoua odnela i pobedu.

Iva je danas otišla do zgrade televizije Pink kako bi potpisala ugovor i bila je više nego raspoložena da odgovori na pitanja novinara.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Iva Grgurić

Tom prilikom je otkrila da će možda ući u rijaliti sa psom Leom od kojeg se ne odvaja i kojeg ne želi da ostavi napolju, kao i da nije spremna za učešće u novoj sezoni bez obzira na prethodno rijaliti iskustvo i pobedu. Grgurićeva je siguna da će "Zadruga 6" biti bolja od svih prethodnih, a šta je rekla o silikonima koji su učinili da joj grudi izgledaju spojeno, šta misli o Maji Marinković, kako komentariše Stefana Karića, kao i kakvu je cifru tražila za učešće u predstojećoj sezoni možete saznati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EKSKLUZIVNO ZA INFORMER Bogati biznismen o Ivi Grgurić: Bila je animir dama, prijavio sam je policiji, JEDVA SAM JE SE OTARASIO
Rijaliti

EKSKLUZIVNO ZA INFORMER Bogati biznismen o Ivi Grgurić: Bila je animir dama, prijavio sam je policiji, JEDVA SAM JE SE OTARASIO

Iva Grgurić, našla se u centru skandala kada je u javnost isplivala informacija da je bila u vezi sa starijim čovekom koji je finansirao njen život u Zagrebu, kao i to da se bavila prostitucijom. Iva je priznala da je imala kontakt sa starijim gospodinom, ali je negirala da je sa njim imala odnose, te da je od njega izvlačila novac. Međutim, on se sada oglasio i otkio detalje o aferi sa Grgurićevom, a njegova strana priče je potpuno drugačija od njene!

24.08.2022

16:54

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija