• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

02.09.2022

17:02

Isplivale EKSPLICITNE FOTKE Deniz Dejm

Printscreen/Instagram

Rijaliti

Isplivale EKSPLICITNE FOTKE Deniz Dejm

Podeli vest

Bivša zadrugarka Deniz Dejm izvodila je striptiz pred trojicom muškaraca od kojih je jedan bio Filip Car, a u jednom momentu ostala je potpuno naga dok ju je muškarac nepoznat javnosti dodirivao po intimnim delovima tela

Nakon što su bivši učesnici "Zadruge" Deniz Dejm i Filip Car navodno proveli turbulentu noć kod nje u stanu, kada je zaboravio i svoje naočare za sunce kod nje, sada je isplivao eksplicitni materijal druge noći u njenom stanu.

Naime, ekipa portala Pink.rs došla je u posed fotografija na kojima vidimo Deniz i nepoznatog muškarca u intimnom zanosu. Deniz se sve vreme uvijala oko nepoznatog muškarca u gaćicama, a zatim je iste skinula i ostala potpuno naga pred muškom ekipom koju su činili Car i još dvojica nepoznatih muškaraca.

Dok je Deniz bila u ekstazi i izvodila striptiz, Car je sve vreme snimao situaciju svojim mobilnim telefonom.

A u jednom momentu je pao i sočan poljubac u usta između Deniz i nepoznatog muškarca sa kojim je sve vreme igrala.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Prava domaćica, nema šta. Blago onom ko je oženi ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija