• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

10.09.2022

07:50

PRVA KAZNA U PRVOM SATU! Uroš Ćertić tek stigao u Belu kuću, a već naljutio Velikog šefa! EVO KOLIKO JE NOVCA IZGUBIO NA SAMOM POČETUKU!

printscreen

Rijaliti

PRVA KAZNA U PRVOM SATU! Uroš Ćertić tek stigao u Belu kuću, a već naljutio Velikog šefa! EVO KOLIKO JE NOVCA IZGUBIO NA SAMOM POČETUKU!

Podeli vest

Zadrugar Uroš Ćertić ne nalazi se u Beloj kući, a već je surovo kažnjen od strane Velikog šefa, zbog brutalnog vređanja novog cimera iz Bele kuće

Svi zadrugari su se uselili u Belu kuću i zvanično je počela "Zadruga 6". Međutim, stvari nisu protekle u mirnom duhu čak ni na samom početku.

Foto: printscreen

Došlo je do prvih sukoba i to između Kristijana Golubovića i Bilala Brajlovića, poznatijeg kao Lil Broks. U sukob se umešao i Uroš Ćertić, koji je izvređao Bilala.

Foto: Youtube printscreeen

Uroš Ćertić

Veliki šef je doneo hitnu odluku da oštro kazni Uroša zbog vređanja Bilala i to mesečnim honorarom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MISHEL55

pre 1 godinu

Ova sezona puna sileđija samo čemo gledat nasilje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija