• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.09.2022

10:11

ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO DISKVALIFIKACIJU OVOG UČESNIKA! Ne prestaje da pravi incidente, a sada se oglasio i vlasnik televizije Pink!

Prntscreen

Rijaliti

ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO DISKVALIFIKACIJU OVOG UČESNIKA! Ne prestaje da pravi incidente, a sada se oglasio i vlasnik televizije Pink!

Podeli vest

Željko Mitrović iznenadio je danas sve kada se oglasio putem svog profila na Instagramu i potvrdio da će najverovatnije diskvalifikovati jednog od učesnika nove sezone "Zadruge"

"Zadruga 6" se zahuktava, a Mitrović je već na korak do velike odluke da jednog od učesnika zauvek izbaci iz rijalitija.

Foto: printscreen

Već ima glavobolju... Željko Mitrović

Naime, Uroš Ćertić imao je već nekoliko gafova, najpre je zadrugara Lil Broksa vređao na nacionalnoj osnovi, pa je Jelenu Golubović polivao vodom i imao još nekoliko prekršaja zbog čega su Željku pratioci pisali da je vreme da kaskader izleti.

- Izbaci onog nacionalistu iz "Zadruge" Uroša. Bruka i sramota kakvo odvratno ponašanje - napisao je gledalac, na šta je Željko odmah odgovorio.

- Velike su šanse da se to desi - kazao je Mitrović.

 

 

Podsetimo, vlasnik televizije "Pink" doneo je pre neki dan odluku da se Uroš Ćertić kazni mesečnim honorarom zbog uvreda na verskoj osnovi u rijalitiju "Zadruga" pri sukobu sa Bilalom Brajlovićem.

Naime, Mitrović je takođe doneo odluku da novčani iznos, koji predstavlja 10% od ukupnog godišnjeg honorara, Uroša Ćertića ne zadrži produkcija rijalitija "Zadruga", već da se u celokupnom neto iznosu uplati Ustanovi za brigu o nezbrinutoj deci u Sarajevu.

 Ovom prilikom želimo da uputimo izvinjenje svim gledaocima islamske veroispovesti zbog ovog nemilog dogadjaja! Vaš TV Pink! - glasi saopštenje.

Podsetimo, Uroš je sinoć u naletu besa izgovorio jezive uvrede Bilalu Brajloviću, a snimak užasne svađe dospeo je u javnost i ogromne osude stižu na račun kaskadera zbog svog ponašanja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija