• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.09.2022

20:01

DALILINA MAJKA NEPREPOZNATLJIVA! Evo kako sada izgleda Emina Mujić! (FOTO)

printscreen

Rijaliti

DALILINA MAJKA NEPREPOZNATLJIVA! Evo kako sada izgleda Emina Mujić! (FOTO)

Podeli vest

Dalili Dragojević je tokom učešća u "Zadruzi 5" najveća podrška bila njena majka Emina Mujić, koju su često spominjali u Beloj kući. Bivša zadrugarka je sada nekoliko meseci nakon rijalitija, svima pokazala kako Mujićeva sada izgleda

Dragojevićka je sa majkom otišla u kafić kako bi iskoristile sunčan dan i popile piće, a tom prilikom ju je fotografisala i objavila na svoj Instagram stori.

Ono što je svima zapalo za oko jeste da Emina sada drugačije izgleda u odnosu na period kada je Dalila bila deo Pinkovog rijalitija.

Foto: printscreen instagram

Emina Mujić

- Mamita - napisala je Dalila u opisu Eminine fotografije.

Mujićeva je ranije istakla da njena ćerka ne zaslužuje da bude sa osobom kao što je Filip Car.

Znam tačno šta je kome cilj dole u rijalitiju, ali ću jednog dana sve izneti na videlo. Tada će se tresti Balkan i nikome neće biti svejedno. Nadam se da će Dalila zauvek da ostavi Filipa Cara, ogromnog manipulatora. Moja ćerka ne zaslužuje takvog partnera i nije navikla na takve promašaje - rekla je Emina tada za "Blic", a onda otkrila da će njena naslednica sigurno tužiti Vesnu Rivas.

Foto: printscreen

Emina oplela po Filipu Caru

Vesna je Dalilin najveći neprijatelj. Priča o njoj laži, naziva je pogrdnim imenima, na osnovu Dalilinog postojanja ona dobija prostor u medijima. Ružno je iznositi laži o Dalili javno, ali neka je. Kada izađe iz rijalitija, moja će je ćerka sigurno tužiti, u to sam ubeđena. Vesna je to i zalužila, jer se prema njoj ponaša katastrofalno - dodala je Mujićeva tada za pomenuti list.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija