• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/E. S.

22.09.2022

07:20

DEJAN ODLUČIO DA UĐE ZBOG DALILE! Dragojevići i Filip Car stižu u Zadrugu 6!

printscreen

Rijaliti

DEJAN ODLUČIO DA UĐE ZBOG DALILE! Dragojevići i Filip Car stižu u Zadrugu 6!

Podeli vest

Bivši supružnici Dejan i Dalila Dragojević stižu u "Zadrugu 6", i to zajedno sa starletinim ljubavnikom iz rijalitija Filipom Carem, saznaje Informer

Čuveni trojac, koji je obeležio prošlu sezonu megapopularnog rijalitija, uskoro će se ponovo naći pred Pinkovim kamerama.

Foto: Printscreen You Tube

Ponavlja se priča... Filip, Dalila i Dejan
Opet na okupu


Kako saznajemo, Dejan, Dalila i Filip će se iste večeri useliti na imanje u Šimanovcima.
- Dejan je prvo odbio da uđe u "Zadrugu", ali se nedavno predomislio. Kad je čuo da je Dalila potpisala ugovor s produkcijom, odlučio je da bude podrška svojoj devojci Aleks Nikolić. Siguran je da će njegova bivša odmah s vrata provocirati Aleks - priča za Informer izvor blizak produkciji i dodaje:

Foto: Printscreen

Rešio da ipak uđe... Dejan


- Ni Dalili neće biti lako, jer će se sa njom u Belu kuću useliti i Filip Car, s kojim je varala Dejana. On je jedini koji može da je izvede iz takta, a sada je dobar sa njenim bivšim mužem, pa se plaši da se njih dvojica ne udruže.

Vendi: Dejan i Maja
su baš odličan par!

 

Vesna Vukelić Vendi kaže da su Maja Nikolić i Dejan Dragojević odličan par! Pevačice su gostovale u emisiji "Amidži šou", gde je premijerno prikazan Majin spot za pesmu "Dođi", u kom glumi Dejan.
- Izgledaju kao pravi par! Deluju baš zaljubljeno, između njih se osećaju varnice! Dejan je izjavio da voli starije dame sa decom, a to je Maja - rekla je Vendi.


Naš sagovornik otkriva koje su uslove postavili ovi rijaliti veterani:
- Njih troje bi trebalo da uđu do kraja godine i dodatno zavrte priču. Ma biće to pravi šou! Ugovorili su odlične honorare, što je Dejanu i Caru bilo najbitnije. Dalila je pored pozamašne sume tražila da ima svog frizera, kao i redovan manikir i pedikir...

Foto: Private

Stiže i ona... Maja Nikolić

Pored njih, Maja Nikolić i Viki Mitrović spremne su da takmičarima pomrse konce! Pevačica će se posle sedam godina vratiti u rijaliti kao podrška Dejanu Dragojeviću, dok starleta želi da se suoči sa bivšim mužem Robertom Mitrovićem.

Foto: printscreen

Hoće da se suoči sa bivšim mužem... Viki

Spremne za šou


- Svi znamo da Maja nema dlake jeziku i da je jedan od najboljih rijaliti igrača, pa će sigurno napraviti haos. Obožava Dekija, pa će biti uz njega i braniti ga od Dalile. Još ne zna tačan datum ulaska, jer ima zakazane nastupe i želi da promoviše novu pesmu. S druge strane, Viki se mnogo iznervirala što je Robert izjavio kako je izmislila priču da ju je pop silovao kad je imala 13 godina! To joj je bolna tema i želi da se s njim suoči pred kamerama.
I dok Dejan, Dalila, Filip i Viki nisu želeli da se oglase ovim povodom i otkriju svoje planove za "Zadrugu", Nikolićeva je kratko poručila:
- Nikad se ne zna, sve je moguće. Gledajte Pink i saznaćete da li ulazim u "Zadrugu".

Foto: Privatna arhiva

Stiže i Stanija...

Stanija u rijalitiju
posle Nove godine

Stanija Dobrojević ući će u "Zadrugu 6" posle Nove godine. Starleta je rešila da svim učesnicama koje muvaju njenog bivšeg dečka Marka Markovića dokaže da on nju i dalje voli.
- Znam da zavrtim priču u rijalitiju, u tome sam maher. Umem da podstaknem ostale takmičare da se aktiviraju i naprave šou! Za to sam uvek lepo nagrađena dobrim honorarima - kaže Stanija, a na pitanje u kakvom je odnosu sa Markom, odgovara:
- U odličnom! Ostali smo u kontaktu i uvek sam tu za njega. Imali smo zaista lepu ljubav i vezu.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

FILIP CAR SE NE RAZDVAJA OD JANJUŠA! Zadrugar otkrio detalje o ulasku u Zadrugu, pa priznao: ŽELIM DA SE DRUŽIM SA DEJANOM DRAGOJEVIĆEM!
Rijaliti

FILIP CAR SE NE RAZDVAJA OD JANJUŠA! Zadrugar otkrio detalje o ulasku u Zadrugu, pa priznao: ŽELIM DA SE DRUŽIM SA DEJANOM DRAGOJEVIĆEM!

Nekadašnjem zadrugaru Filipu Caru osladio se noćni život u Beogradu, pa skoro svaku noć uživa u klubovima do zore sa cimerom iz Bele kuće Markom Janjuševićem Janjušem s kojim je postao najbolji drug. On se takođe dotakao i njegovog burnog ljubavnog života, ali i prijateljstva sa Dejanom Dragojevićem, kome je u prošloj sezoni "ukrao" suprugu

21.09.2022

16:49

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija