• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2022

16:53

MARKO MARKOVIĆ OGOLIO DUŠU I REKAO IM SVE U LICE! Zadrugar podelio budžete, NAJGORE PROŠLE MATORINE DEVOJKE!

printscreen

Rijaliti

MARKO MARKOVIĆ OGOLIO DUŠU I REKAO IM SVE U LICE! Zadrugar podelio budžete, NAJGORE PROŠLE MATORINE DEVOJKE!

Podeli vest

Ovonedeljni vođa Marko Marković delio je budžete za ovu nedelu, a tu priliku iskoristio da kaže sve što ima o zadrugarima sa kojima nije u dobrom odnosu

Podela budžeta Marka Markovića je počela.  Nakon pročitanog pisma koje je Veliki šef poslao zadrugari su se okupili oko crnog stola, a prvi veliki budžet dobio je Miljan Vračević.

Foto: printscreen

- Prvi veliki budžet dajem Miljanu Vračeviću. To je čovek kojeg sam mnogo zgotivio od starta, brutalno je iskren i mnogo puta me je savetovao. Smatram da zaslužuje veliki - započeo je Marko, pa nastavio:

- Mali budžet dajem Aleksandri Momčilović jer je sa mojim sugrađaninom ušla u vezu, međutim čujem da je pokazala neku drugu stranu i da joj se sviđa Matora. Po meni je folirant - istakao je on.

Foto: printscreen

Srednji budže udelio je Kristijanu Goluboviću.

- Srednji budžet Kristijanu dajem zbog njegovog života i svega što je prošao jako poštujem, kao i njegove godine. Brutalno iskritikuje iz dobre namere - rekao je Marko.

Marko je srednji budžet dao Mikici Bojaniću.

- Smatram da je jako dobra osoba, poštena i iskrena. Bio si tu da mi udeliš kritiku i savet. Zajedno ste u budžetu, pa srednji budžet - rekao je Marko.

Male buždete dobile su Tamara Ćosić i Ivana Puzić.

- Mali za bivšu Matorinu devojku. Smatram da je folirant jer menja emocije na 24 sata. Smatram da je neiskrena osoba koja je htela da zavrti priču. Folirante ne volim - rekao je Marko, pa nastavio:

Foto: printscreen

- Sa Tamrom nemam komunikaciju. Čuo sam neke priče, osoba tvojih godina to ne treba da radi, pa i da uradiš neka bude van zidina. Po meni je to jako loše, tako da mali budžet - nastavio je Marković.

Lepi Mića je potom dobio veliki budžet.

- Smatram da ne mogu sve da ispoštujem, ali osoba koja treba uvek da se ispoštuje i da uzme sve što treba je on. Kod njega uvek može da se pokuca na vrata. Znam da je iskrena osoba i da svakom kaže u lice ono što jeste, udeli savet dobronamerno i postavi se prema mlađima kao da im je otac - govorio je Marko.

Foto: printscreen

Lil Broks od Marka je dobio srednji budžet.

- Nisam te gotivio u početku zbog nastupa i stava, ali sam promenio mišljenje. Znaš da kažeš i da ubodeš u tačku, tako da srednji budžet od mene - rekao je Marko.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija