• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.09.2022

07:47

SULTAN ODABRAO! Ona je omiljena osoba Marka Markovića ove nedelje

printscreen

Rijaliti

SULTAN ODABRAO! Ona je omiljena osoba Marka Markovića ove nedelje

Podeli vest

Marko Marković sinoć je birao potrčke i omiljenu osobu koja će s njim spavati u odvojenim prostorijama. A nakon izbora potrčka, odlučio je da za omiljenu osobu izabere Anu Spasojević

Marko Marković dobio je nadimak "sultan" i okarakterisan je kao najveći zavodnik. Zbog ovog epiteta, mnoge zadrugarke želele su s njim u posebne prostorije i iščekivale koja će biti. 

Foto: printscreen

- Ja sam odluku doneo na osnovu nekih svojih kriterijuma. To će biti Ana Spasojević, jer prema njoj nemam emocije - kazao je Marko.

Foto: printscreen

- Anita, da li si mislila da ćeš ti biti omiljena - rekla je Anita.

- Milice, da li si ti sebe očekivala kao omiljenu? - upitao je Milan.

Foto: printscreen

- Ne, za Anu sam mislila da je veoma moguće da će biti. Videla sam kako je danas govorio, sled događaja je veoma očigledan bio - kazala je Milica.

- Meni ovo nije logično, stavio si Anu, za koju kažeš da ne osećaš ništa prema njoj. Ja znam da ti se Milica najviše dopada. Umesto da si Milicu izabrao, a Ana će kao drgarica uvek biti pored tebe - kazao je Miki.

- Meni je ovo neiskreno i krajnje smešno - kazao je Mića.

- Devojku, za koju se sumnja da joj se dopadaš, nju uzimaš za omiljenu i govoriš da ste samo prijatelji - kazo je Miki.

- Iskrenost Ane Spasojević je nulta. Ona je do ušiju zaljubljena u Marka. Ako je mogao da dve noći spava sa Anitom,mogao je sada da je izabere. Ukoliko je ljubio Milicu, mogao je i nju da izabere. On je ovom prilikom dao Maji do znanja da nije ni u opticaju - rekao je Mića.

- On je mene poljubio u obraz moram od toga da se ogradim - kazala je Milica.

Foto: printscreen

- Ne znam zašto mene svrstavaju u ovu priču, zaista. Mene ovo ne dotiče - rekla je Maja.

- Da je on stavio Anitu ili Milicu, mene bi to bolelo, da sam na njenom mestu - kazao je Mića.

- Mene samo boli ona stvar koju nemam i uvo, ništa drugo. Da ja damnas nisam rekla sve što sam rekla, ono bi bila propala podela budžeta. Morala sam da iznesem svoje mišljenje, ja sam se iz te priče sklonila. Da me je izabrao, ja bih išla tamo da se tuširam, kao i inače, ali ne bih spavala pored njega - rekla je Maja.

- Ako je sve to bila šala, zašto si se diostancirala. Rekla si za njih tri da su male i nebitne, a ti glavna - rekao je Mića.

- Mnogi bi voleli da sam ja napravila neku grešku i iskomentarisala, ali to od mene nećete čuti - rekla je Maja.

- Ja tvrdim da nije iz dosade ušla u ovo, rekao sam to i na početku. Da sam joj se posvetio, tu bi nešto nastalo - rekao je Marko.

- Ja ruzem da oni žele kadar preko mene, ja pričam rtealno. Rekčla sam da me on ne interesuje, jer ne želim da se mešam sa drugim devojkama. Napisao mi je na ruci da mu se dopadam - kazala je Maja.

Foto: printscreen

- Ona je rekla da ne bi bila sa njim da on hoće, a on da ne želi da bude sa njom ni da ona hoće. Oni su ljuti jedno na drugo, odatle ta netrpeljivost - kazala je Zorica.

- On je rekao da je hteo da bude sa Anom, da bi došlo do toga, a onda je rekao i za mene tako, mene je to uvredilo. Mislim da nije kortektan, da nije iskren. On je uzeo nju kao najslabiju kariku, jer zna da neće da napravi nikakvu grešku. Neću da me neko naziva kokoškom - kazala je Maja.

- A je l' si dala znak petlu? - upitao je Milan.

- Nisam - rekla je Maja.

- Naljutila sam se jer meni nije dao veliki budžet, to me je samo povredilo - kazala je Maja.

- Ana, da li si znala da ćeš biti omiljena - upitao je Milan.

Foto: printscreen

- Pitala sam ga, ali mi nije rekao ko će biti - rekla je Ana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17