• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

02.10.2022

16:20

EMILOV PRIJATELJ SE OGLASIO POSLE TUČE U ZADRUZI! Evo šta je rekao nakon diskvalifikacije zadrugara!

printscreen

Rijaliti

EMILOV PRIJATELJ SE OGLASIO POSLE TUČE U ZADRUZI! Evo šta je rekao nakon diskvalifikacije zadrugara!

Podeli vest

Kristijan Golubović i Emil Kamenov brutalno su prebili Uroša Ćertića pred kamerama rijalitija "Zadruge", nakon čega je Veliki šef doneo odluku da oni budu diskvalifikovani. Nakon toga, Kristijan i Kamenov otišli su u policiju kako bi dali izjave

Nakon skandala oglasio se Emilov prijatelj i podrška Mihajlo, koji je poručio da još čekaju i prikupljaju potrebne informacije.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Oglasio se prijatelj Emila Kamenova

- Emilova supruga i mi kao njegova porodica i najbliža podrška još uvek prikupljamo sve informacije. Čekamo da vidimo šta se tačno dešava. Za sada, nemamo nikakav komentar. Oglasićemo se tokom sutrašnjeg dana. Mi ovde imamo informacije kao i vi, ali čekamo njenu potvrdu. Hvala na interesovanju, ali kada je zakon u pitanju, prvo moraju da se utvrde sve činjenice, a realnost je drugo - poručio je Mihajlo.

Nakon fizičkog obračuna u Belu kuću je stiglo pismo Velikog šefa:

Foto: Insajder/Miloš Rafailović

Kristijan i Emil diskvalifikovani zbog tuče sa Urošem Ćertićem

Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz "Zadruge" jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani - glasilo je pismo Velikog šefa.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija