• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2022

18:11

IMAM OČI I NA LEĐIMA! DOBRA SI, ALI GLUPA! Zorica Marković razvezala jezik i sasula Aleks i Milici sve u lice, nisu joj ostale dužne!

printscreen

Rijaliti

IMAM OČI I NA LEĐIMA! DOBRA SI, ALI GLUPA! Zorica Marković razvezala jezik i sasula Aleks i Milici sve u lice, nisu joj ostale dužne!

Podeli vest

Ovonedeljni vođa u Beloj kući, Zorica Marković, podelila je male budžete Adamu, Aleks i Milici, pa je tu priliku iskoristila da kaže sve što ima o njima

Zorica Marković, ovonedeljni vođa, deli budžete zadrugarima. Nakon što je velike budžete dala Lepom Mići, Marini Popović, Marku Markoviću i Zvezdanu Slavniću, prešla je na male, a prvi je dobio Adam Labunski.

Foto: printscreen

- Bio si zarobljen u tom pabu. Bili ste potrčci, čistači, nigde vas nije bilo. Uz svo poštovanje gospodinu Goluboviću. Imate dosta toga da pružite, da budete samostalni, da ne tražite zaštitu. Iskažite sebe u najboljem svetlu. Preporučujem celoj ekipi. Adame, pevaj, Valentina, pevaj. Tebi i Ivani mali budžeti, imate novca. Valentina ima, i njoj - rekla je Zorica, pa nastavila:

- Sad ću početi sa ovom stranom ovde. Milice i Aleksandra, znam da imate novca sasvim dovoljno. Aleksandra, šta da ti kažem. Rekle smo jedna drugoj u afektu ono što smo imale. Mislim da ne treba to da radimo. Lepo je što smo spustile loptu. Ti jesi lepa devojka, to stoji, ali mislim da si malo glupa. Misliš da tako treba, neki tvoji postupci, ali jako grešiš. Trčiš pred rudu. Rekla sam ti i prošli put, to ti ne stoji. Ovo kako si komentarisala "Zadrugoviziju", to si ti. Ovo ostalo, ne morate po svaku cenu da budete primetne, da vređate ljude, izmišljate stvari. Milice, odličan si rijaliti igrač postala. Ja nisam na strani Maje Marinković, ja sam potpuno samostalna, ali... Mi spavamo jedna do druge, vas tri se ne podnosite, mene ne mešajte u te stvari. Miljan jeste pristrasan, ima svoje razloge. Pazi šta radiš, bojim se da ne izgubiš ono što imaš. Ja sve govorim s razlogom - rekla je Zorica, na šta joj je Aleks odbrusila:

Foto: printscreen

- Tvoj i moj je čistiji nego sa većinom zadrugara, tebi neće reći u lice neke stvari. Ti si mene izvređala, ja te nijedne sekunde nisam ponižavala. Rekla sam šta mi je zasmetalo. Spustila sam loptu, jer meni ne priliči da se raspravljam sa ženom koja može da mi bude majka, to mi je Mića rekao i bio je u pravu. Ja vidim šta se ovde radi, vidim da bi mnogi želeli da ja izgubim to nešto, ali to se neće desiti. Prati se svaki moj pokret, mimika, da bi neko mogao da ustane i kaže: "Radila si to i to". Vidim šta mi se radi iza leđa, ko sa kim šuruje, ali polako. Da, ja ustanem i kažem šta mislim. Ako se moje mišljenje ne poklapa sa tvojim, ne znači da sam glupa. Pričaš da želim da budem glavna tema. Kad bih to želela, radila bih druge stvari. Ne trpam se gde je kamera, to mi i te kako ne treba. Hvala Bogu pa nisam. I svaki put ću ustati i reći šta mislim, niko me neće sprečiti, možete samo da mi odsečete jezik. Imam oči i na leđima.

Zorica joj je kratko odgovorila:

- Dobra si devojka, ali si glupa. Ne znam na šta si mislila to za poglede i to. Ja ne guram nikog - rekla je Zorica.

Foto: printscreen

- Zadovoljna sam malim budžetom, naš odnos je takav, za mali budžet. Ja sam sama imala potrebu da se izvinim, nije trebalo da ti kažem ono. Ne izmišljam ništa. Spomenula si to, Adam je sam rekao to za stolom. Ja nisam došla da budem glavna tema, došla sam da komentarišem teme, a ne da budem jedna od tema koje se komentarišu. To je što se tiče mene - odgovorila je Milica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija