• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.10.2022

14:57

MIKI MU PSOVAO OCA KOJI SE OBESIO, KOMŠIJA POKUŠAO DA MU ZAPALI KUĆU! Majka piromana otkrila šta se letos dešavalo u Kupinovu!

ATA images, Insider / Zoran Sinko

Rijaliti

MIKI MU PSOVAO OCA KOJI SE OBESIO, KOMŠIJA POKUŠAO DA MU ZAPALI KUĆU! Majka piromana otkrila šta se letos dešavalo u Kupinovu!

Podeli vest

Zadrugar Miki Đuričić umalo je tokom vikenda ostao bez porodične kuće u Kupinovu koju je njegov komšija Darko L. pokušao da zapali! Ekipa Informera se uputila u Kupinovo i u razgovoru s majkom počinitelja ovog krivičnog dela saznali smo da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos kada je sestri Darka L. psovao pokojnog oca

Miki Đuričić je oduvek važio za nekog ko je u svom selu izuzetno voljen, ali se ispostavilo da je zadrugar ipak uspeo da se zameri komšijama. Zbog Mikijeve svađe sa njegovom sestrom, Darko L. koji živi samo dve kuće od Đuričića, odlučio da zapali njegov dom.

Srećom, Darko u ovoj nameri nije uspeo i niko nije povređen, a ekipa našeg portala otišla je namesto zbivanja i razgovarala sa majkom počinitelja, koja je objasnila šta se desilo.

Foto: Foto: Zoran Sinko

Kuća Mikija Đuričića

- Darko se nalazi u zatvoru, danas će da bude saslušanje. Uradio je to jer se, pre nego što je otišao u "Zadrugu", Miki zakačio sa mojom ćerkom, Darkovom sestrom. Miki je vikao koliko je god mogao, kao ludak je vikao, "da joj je*em majku i mrtvog oca što se obesio", i šta sve nije govorio, i to je ovaj moj zapamtio. Bio je pod dejstvom alkohola, sve mu se skupilo i prosto, pukao mu je film. Miki je pretio, ali ne mom sinu, nego ćerki. Svašta je govorio, da izvinete, rekao je "Je*em ti tvog oca mrtvog što se obesio", a moj muž se obesio pre 16 godina... - počela je Gordana, Darkova majka, i objasnila da se sve dogodilo još pre par dana.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Miki Đuričić

- To je bilo u petak, ja sam došla u šest uveče. Samo sam čula od ćerke da su ga odveli. Da li je on palio ili samo posuo benzin, verujte mi da ne znam... Nije to bilo nešto strašno, ali on je bio mnogo pijan, pod dejstvom alkohola je bio, inače to sigurno ne bi uradio trezan. Znam, garantovano. On nije neki kabadahija, on se leči od depresije, povučen je - rekla je Gordana i priznala da je njen sin i ranije pravio prestupe, ali u alkoholisanom stanju:

- Imao je prestup 2003. godine u Šimanovcima, isto pod dejstvom alkohola, kada ja auto koji je pripadao svešteniku ostao otključan, i on je pošto mu je pobegao autobus ušao u kola, išao nekih stotinak metara i udario je u transformator.

Miki se navodno posvađao sa Darkovom sestrom zbog toga što mu je ona na društvenim mrežama prokomentarisala kako je kupio kuću u Inđiji, a i dalje živi u Kupinovu.

- Moja ćerka mu je napisala na mrežama nešto kao:"Kupio si kuću u Inđiji, a ovde živiš". Ne znam što ga je to toliko pogodilo. Onda je došao moj sin, pitao me je da li sam čula šta se desilo, a ja sam spavala tada. Kaže:"Miki kao da nije bio normalan, on je svašta rekao". Miki nije bio pijan, on ne pije. On je takav, neurotičan, koliko puta mu se tako desi sa komšijama da se isvađa i svašta govori. Naiđe mu... Jednom sam ja palila tu neko lišće, on kaže "Je*em te Bože, ne žive ovde, dođu, pa pale đubre". Ima on neke ispade. Ja sam sa njegovim roditeljima bila dobra, sa majkom pogotovo, sa sestrom njegovom, sve...

Gordana tvrdi da je sa celom porodicom Đuričić imala sjajan odnos:

Foto: Foto: Zoran Sinko

Kuća Mikija Đuričića

- Mi smo super bili, ja i mama njegova pokojna smo se družile, mi smo bili super. Ne znam šta se tu desilo da je on svašta mojoj ćerki rekao. Ne znam šta ga je pogodilo. Mi smo baš dobri i sa Mirkom, Mikijevim ocem, uvek priđemo kad ga vidimo - otkrila je Darkova majka i dodala da Mirko nije dolazio da razgovara sa njom nakon incidenta.

Gordana je takođe otkrila da se njen sin lečio od alkohola.

- Ima problem sa alkoholom još odavno. On je završio ugostiteljsku školu, a od kad se prvi put zaposlio, od tada ima problem. Ali, pije povremeno. Pije godinu dana, pa jednom nije pio šest godina, pa pije mesec dana, pa ne pije dva, tri četiri... Lečio se u Palmotićevoj - rekla je Gordana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija