• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2022

16:26

ANA KORAĆ SE UDALA?! Zorica Marković otkrila ko je starletin izabranik, pa iznela sve detalje o njemu!

printscreen

Rijaliti

ANA KORAĆ SE UDALA?! Zorica Marković otkrila ko je starletin izabranik, pa iznela sve detalje o njemu!

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković otkrila je sve što zna o izabraniku starlete Ane Korać sa kojim čeka bebu, pa ga nazvala njenim mužem

Maja Marinković i Zorica Marković su komentarisali starletu Anu Korać i njenu trudnoću, a spomenuli su i njenog izabranika.

Foto: printscreen

- Koja ti se riba sviđa? - pitala je Zorica

- Maju ne računam. Sanja, Aleksandra, pričam ono fizički što mene radi, ima još - rekao je Bojan.

- Voli silikone - rekla je Maja.

- Ja to volim, ja sam to radio. Platio sam silikone udatoj ženi - rekao je Bojan.

- Sanja sve više hoće da liči na Anu Korać. Ti (Maja) više ne, ti si prevazišla to. Anči je mentalno jaka, mrtva hladna. Baš je bila cvetić. Mnogo mi je drago što je trudna, znam ko je dečko, mnogo je dobar. Ništa pametnije u životu nije uradila - rekla je Zorica.

- I meni je drago. Zapušila je svima usta. Mislim da će ona biti jako dobra majka, ja sebe ne vidim tako, ali za dve, tri godine - rekla je Maja.

- Ti ćeš biti predobra majka - rekla je Zorica.

Pevačica je onda progovorila i o Aninom izabraniku, ali ga je nazvala mužem.

Foto: printscreen

Ana Korać sa partnerom

- Lep je Anin muž. Od mog druga, drug. Dušica mala, nekako mi je drago kad čujem. Njen ćale je bio lep, genijalac iz Ivanjice, mama joj je dobra - rekla je Zorica.

- Treba voditi računa sa kim se deca prave - rekla je Maja.

- Ona je pogodila, veruj mi - rekla je Zorica.

Podsetimo, starleta Ana Korać odlučila je da promeni život iz korena od kad je saznala da je u drugom stanju, a tada je donela odluku da se povuče sa družtvenih mreža kako bi u miru mogla da provede trudničke dane.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija