• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

13.10.2022

13:31

ŽAO MI JE DEJANA, CEO ŽIVOT IMA POSLA SA NEMORALNIM DEVOJKAMA! Maja i Zorica osule paljbu po Aleks!

printscreen

Rijaliti

ŽAO MI JE DEJANA, CEO ŽIVOT IMA POSLA SA NEMORALNIM DEVOJKAMA! Maja i Zorica osule paljbu po Aleks!

Podeli vest

Zorica Marković i Maja Marinković kažu da pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević ima nemoralnu devojku. Zadrugarke su pljuvale Aleksandru tvrdeći da nabija rogove Dragojeviću

Maja Marinković i Zorica Marković komentarisale su emisiju "Pitanja gledalaca", tokom koje je Milica Veselinović priznala da je Bilalu Brajloviću udelila čokoladicu, koju mu je poslala Aleksandra Nikolić.

- Kada je ona da došla istuširana, nakon što sam je polila pivom, Ivana je nju pitala da li je dala Bilalu čokoladicu i rekla da je od Aleks, kazala je da jeste, pa je pokušala da se ispravi, ali je bilo kasno - rekla je Maja.

- Nespremna je bila, nakon što je tišina nastala, ona je promenila odgovor, ali je bilo svima jasno šta je prvo rekla - rekla je Zorica.

Foto: printscreen

Zorica Marković

Jedna stvar je jasna "Vuk dlaku menja, ali ćud nikad", otrcano, ali je istinito. Majo, ti vodiš cirkus. Veruj mi, ja tebe poznajem, ja da perem veš i da te gledam, zovem se Dobrila, primera radi. Rekla bih da nisi normala, ali si iskrena bar. Ti ideš u srž i u suštinu - rekla je Zorica.

- Mnogo se foliraju - rekla je Maja.

Foto: Zadruga Pink.rs

Maja Marinković

- Zato ja tebe nikada neću uvrediti i reći neke ružne reči. Znaš li ti koju pozadinu sve ovo ima, koliko to opasno da bude na kraju. Ovde je bitna namera. Ništa se ne dešava, kakav crni Marko Marković, to je čist inat, kome ne znam, samoj sebi. Posle Mensura, ona ne može da bude sa ovim - rekla je Zorica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija