• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

16.10.2022

14:22

MIKI POZIVA NA NASILJE, GOVORI DA ALEKSANDRU TREBA TUĆI! Dejan Dragojević zabrinut za svoju devojku, oglasio se odmah nakon Đuričićevih reči!

Informer

Rijaliti

MIKI POZIVA NA NASILJE, GOVORI DA ALEKSANDRU TREBA TUĆI! Dejan Dragojević zabrinut za svoju devojku, oglasio se odmah nakon Đuričićevih reči!

Podeli vest

Sukob između Aleksandre Nikolić i Mikija Đuričića koji je toliko eskalirao da je pčelar iz Kupinova izjavio da je ona imala dečka od 60 godina kad joj je bilo samo 17, sada je prokomentarisao i njen dečko Dejan Dragojević koji je apelovao da se obrati pažnja na popularnog zadrugara

Dejan nije štedeo Mikija koji je u jednom trenutku Aleksandri kazao da su je "malo tukli dok je bila mala", a ovo je Dragojeviću bio "trn u oku":

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Miki izvređao Aleksandru, ona plakala

- Miki je rekao da Aleksandru treba tući, poziv nasilnika osuđivanog za nasilje nad ženama. Kazna ga nije naučila ništa...Rekao je da je tata nije dovoljno tukao, nisu te dovoljno vaspitali, spominje joj porodicu i sve neke traume...Pa je pitanje za njega: "Da li on kao otac koji je već drugu godinu u rijalitiju, učestvuje u odrastanju i vaspitanju svog deteta koje je zensko?" Udarati toliko nisko je jako ružno, ja to volim, onda mogu da im vratim đonom...On se u petoj sezoni zakleo u dete da nikad neće ući više u rijaliti sa polu svetom, lošim ljudima i da će se posvetiti ženi, ali očigledno su mu interesantnije Majine si*e, Sanjino du*e, nego mlečni zubići i prvo slovo...Veliki roditelji, vaspitači, ali tuđih života...Što se njegovog života tiče vidi mu se na zubima, nije za džabe da pilot treba da ima zdrave zube to govori o dosta stvari - rekao je Dejan, a na pitanje kako reaguje na Aleksandrine suze je imao da kaže:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ne može da se odbrani od napada.. Aleks Nikolić

- Aleksandrinu suzu kad vidim na relaciji Beograd - Šimanovci, su kao od moje sobe do wc, sreća pa je brzo došla sebi...Ne daju joj da završi rečenicu jer im ne odgovara da čuju istinu žele da je izlude. Svete se meni preko nje, ali dao mi je nadimak Zodiak, nek zna da je nadimak proradio - zaključio je Dragojević.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17