• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.10.2022

07:27

DALILA POTPISALA PAPIRE ZA RAZVOD, ALI OD JEDNOG NE ODUSTAJE! Ovako govori o bivšem!

Youtube printscreeen

Rijaliti

DALILA POTPISALA PAPIRE ZA RAZVOD, ALI OD JEDNOG NE ODUSTAJE! Ovako govori o bivšem!

Podeli vest

Rijaliti učesnica koja je obeležila petu sezonu "Zadruge", Dalila Dragojević otvoreno govori o bivšima, a kada se dotakla nekadašnjeg supruga Dejana Dragojevića iznenadila je izjavom

Dalila koja je nedavno raskinula i sa Lukom Nikolićem, tvrdi da o njemu neće ružno da govori i pridržava se izreka:

Foto: Printscreen/Instagram

I s njim se raskantala... Luka i Dalila

- O bivšima sve najbolje, jer posle njih mi ide nabolje. Uprkos svemu što mi se izdešavalo, izdigla sam se. Ja ne znam šta rade ovi ljudi posle rijalitija. Sa svojih 29 godina sam dosta ostvarila. Ne bih se po emisijama bavila nekim bivšim momcima. Ne trebamo da skačemo jedno drugom u stomak. Nema potrebe da se on potresa na moju izjavu, mi nismo zajedno. Mi nismo u kontaktu - rekla je Dalila o Luki Nikoliću.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Dao Dalili svoje prezime zauvek... Dejan Dragojević

Voditeljke su je potom upitale da li se razvela, ali i to da li će se odreći Dejanovog prezimena.

- Ja sam potpisala rapire. Neću menjati prezime - ostala je dosledna Dalila.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Ovo je moje svjedočanstvo o dobrom radu dr. Apate koji mi je pomogao... Ja sam Naomi Samuel, i žao mi je što sam ovo stavio na internet, ali morat ću to učiniti za ovog vrhunskog bacača čarolija koji je vratio moj muž koji me ostavio zadnjih 6 godina, konačno sam upoznala tog čovjeka na blogu koji je postavio jedan od klijenata za pomoć. Sve sam mu objasnila, a on mi je rekao za čaroliju za koju je čuo i dao mi e-mail adresu kontaktiraj čarobnjaka da mu kažem svoje probleme. Za samo 3 dana, muž mi se vratio. Samo vam se želim zahvaliti na ovim iskrenim i iskrenim čarolijama gospodine, svemu što ste rekli došao je kraj i hvala vam gospodine. Molim vas želim reći svima koji traže bilo kakvo rješenje problema, savjetujem vam da se ljubazno posavjetujete sa dr. apata on je stvaran, on je moćan i što god čarolija kaže to će se dogoditi, jer sve što je čarolija rekla došlo je samo od sebe . Možete ga kontaktirati na: njegovu adresu e-pošte drapata4@gmail.com Također ga možete kontaktirati putem WhatsAppa / vibera s ovim brojem :(+66 81 302 8552).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija