• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

21.10.2022

16:23

NEKA MU ŽENA ZNA ZAŠTO, JA NE ZNAM! Dejan prokomentarisao Miljana i Aleks, pa otkrio ŠOKANTNE detalje!

Informer

Rijaliti

NEKA MU ŽENA ZNA ZAŠTO, JA NE ZNAM! Dejan prokomentarisao Miljana i Aleks, pa otkrio ŠOKANTNE detalje!

Podeli vest

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, rekao je da veruje svojoj devojci Aleksandri Nikolić i otkrio da je Miljan Vračević, dok je bio napolju, redovno ima o reakcije na Aleksandrine objave na Instagramu, sve dok Vračević iz nepoznatog razloga nije odlučio da blokira Nikolićevu

Dejan Dragojević gostovao je u emisiji "Pitam za druga", a sa njim je bio i njegov brat David Dragojević.

Dejan je tokom emisije komentarisao sva aktuelna dešavanja, pa se dotkao i sukoba njegove devojke Aleksandre Nikolić i Miljana Vračevića, kao i optužbi da je oženjeni zadrugari bio gost i njenim porukama.

Foto: Printscreen

Dejan i David Dragojević

- Aleksandra je kačila storije, on je imao reakcije na te storije. Nema ga na Instagramu - govorio je Dejan.

- Možda te je blokirao - dodala je Sanja.

- Zašto? Neka mu zna žena zašto, jer ja znam zašto - poručio je pobednik pete sezone "Zadruge".

Foto: Printscreen

Dejan i David Dragojević

- Misliš da je on stvarno rekao Alekasndri da je gleda drugačije? - upitala je Sanja Stanković.

- Ako komentariše Majine s*se, komentariše Majine tange... On je bio dobar sa Milicom, vremenom su spale tenzije. Sama je rekla da joj nije prijala energija. On je stvarno naporan za društvo - rekao je Dragojević.

Foto: Printscreen

Dejan i David Dragojević

Sanja je upitala Dejana da prokomentariše situaciju kad je Milica Veselinović u raspravi sa Mikijem Đuričićem rekla: "Nisam ti ja Aleksandra". 

- Ona je mnogo gora, pre neki dan je rekla da neće da ispadne loš prijatelj jer je gleda tata, pa je posle dva dana otišla i šmirgala polni organ Marku iz Crne Gore. Neka joj otvore da polira kola - govorio je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija