• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

22.10.2022

19:58

UROŠ ĆERTIĆ IMA EREKTILNU DISFUNKCIJU? Zadrugari ostali šokirani nakon skandaloznih tvrdnji!

printscreen

Rijaliti

UROŠ ĆERTIĆ IMA EREKTILNU DISFUNKCIJU? Zadrugari ostali šokirani nakon skandaloznih tvrdnji!

Podeli vest

Uroš Ćertić kao ovonedeljni vođa prokomentarisao je za porodičnim sastankom ko od zadrugara najviše prikriva emocije.

Javila i Jelena Golubović, koja je negodovala Uroševo izlaganje, pa je došlo do žestoke svađe.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ovoj nakazi (Jeleni), koja decenijama vređa potomstva, bih želeo da bar na sekund oseti šta je ljubav i emocija. Želim ti posle svih boleština, da osetiš, bar na sekundu, sem mržnje, oseti još neku emociju. Ša, ti si video šta ja pišem i radim, kazao si da smo slični - rekao je Uroš.

Foto: printscreen

- Ja sam isti, kao što sam bio. Poštujem pravila, hodam po tankom ledu. Neke od vas, nemam gde da sretnem. Za neke koje govore da smo iz istre branše, nisam ih sreo nikada ni u pozorištu. Nikada nisam bio u vezi u rijalitiju, niti bio diskvalifikovan. Pokazao sam sve emocije ovde, u pravu ste. Rekao sam da sam u glavi zauzet, da me niko ne zanima. Planiram da budem sa tom osobom, kad izađem odavde - rekao je Uroš.

Foto: Printscreen

- Nije da ne želiš, nego ne možeš da je*eš - rekla je Jelena.

- Ne varam simpatiju, devojku, nikada. Ja sam u glavi zauzet. Ne postoji osoba sa kojom bih bio, osim sa njom. Dok ne izađem, ja ću se držazi toga da imam nekog, do koga mi je stalo. Neću ničiju igru da sabotiram. Da li se meni ne diže? Možda.

- Sam si rekao da imar erektilnu disfunkciju, a glumiš poštenje - rekla je Jelena.

Foto: printscreen

- Možda. Sa nekim žena ovde više ne provodim vreme, kao što sam to činio pre. Naveo bih Sofiju Unu. Ona prikriva svoje emocije. Mislim da joj nedostaje neko ko nije ovde, to je to - rekao je Uroš.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17