• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

02.11.2022

22:31

FILIP CAR PROKOMENTARISAO MAJINU UDAJU ZA BILALA! Ovo su svi čekali!

printscreen

Rijaliti

FILIP CAR PROKOMENTARISAO MAJINU UDAJU ZA BILALA! Ovo su svi čekali!

Podeli vest

Maja Marinković ima dosta bivših ljubavi, a posle Marka Janjušvića Janjuša najviše je bila privržena Filipu Caru kog je fizički zlostavljala. Sada su svi čekali njegov komentar na Majinu novu vezu u rijalitiju, ali i svadbu s Bilalom Brajlovićem

Filip nije mogao, a da ne iskomentariše Maju i njenog novog dečka i konačno se oglasio o svadbi koja se sprema u "Zadruzi 6":

Foto: Printscreen/Instagram

Ne želi ni da misli o Maji... Filip Car

- Ne zanima me to, želim samo da me Dalila, Maja i slični zlodusi moje prošlosti prestanu komentarisati. Nisu mi inspiracija, niti interesna sfera - rekao je Car.

Maja i Car su inače u više navrata bili u vezi, a u prethodnoj sezoni je Marinkovićeva čak uspela momentalno da ga rastavi od Dalile kada je ušla u rijaliti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalan

pre 1 godinu

Baš me zanima, pa bih vas molio da javno objavite, dokle ćete da maltretirate normalne čitaoce vašeg portala sa događanjima o osobama na marginama normalnoda tipa: "Dalila, Filip Car, dragojević, te akcija pod pokrivačem, te poljubac u usta, te Kristijan, te..." Gotovo sam ubeđen da su vam to udarne vesti, kojima želite da privučete pažnju publike. Jasno je da možda ovaj komentar, a i slične kritike nećete objaviti, a pričate kako vi glasno mislite, a drugi ćute, kako ste objektivni,... Objavite sve, vulgarne reči su izgleda dozvoljene samo vama, da li da ih vi napišete ili navedete kao tuđe. Stavite ponekad *, pa tako možete sami uraditi i u komentarima čitalaca, pa neka ostali čitaoci daju komentar o njima. Nemojte objavljivati samo ono što ide na vašu vodenicu, a pričate na sva usta da ste objektivni. Pa dajte to da vidimo uživo, na terenu. Narod će da kaže svoje. Ovako ispada samo, da "Ciganin hvali svoga konja".

Takodje normalna

pre 1 godinu

Čudi me da ste objavili kritike na vaš račun. Ja sam ih mnogo puta slala, ali niste objavili. Potpuno se slažem sa tobom kolega Normalni. Pišite o pozitivnim stvarima, a ne o ovima što ništa drugo ne znaju da rade, a ne i stradanjima, uopšte stvarima, koje samo mogu da nas rastuže. Da li je to vama cilj?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija