• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.11.2022

15:02

SKLONIĆU SE... Anita se žalila Miljanu na Marka, pa odlučila da okrene novi list!

Miloš Rafailović

Rijaliti

SKLONIĆU SE... Anita se žalila Miljanu na Marka, pa odlučila da okrene novi list!

Podeli vest

Zadrugarka Anita Stanojlović od samog ulaska u "Zadrugu" pokušava da zavede manekena Marka Markovića, međutim, svi njeni pokušaji bili su bezuspešni, a sada je odlučila da posluša savet majke i prestane da se ponižava

Anita Stanojlović se poverila Miljanu Vračeviću, dok su tu sedeli i Marina Popović i Bojan Simić. Pričali su o Marku Markoviću i o tome da li će Anita da ostane blizu njega.

Foto: Printscreen

Anita Stanojlović

- Sekirala se mama oko mene - rekla je Anita.

- Nemoj da glumiš budalu - dodao je Miljan.

- Ako mi je majka napisala da se sklonim od njega, skloniću se - rekla je Anita.

Foto: Printscreen

Miljan Vračević savetuje Anitu da odustane od Marka Markovića

- Pa šta ako je zaljubljena, ne treba da se ponižava. Nemoj da se blamiraš, hoće hoće, neće neće, koga briga. Da slušate Čolu i Merlina bili bi normalni, a ne one telefone, sarme i ostalo - rekao je Miljan.

- Nije spavala gledala je šta će Marko da uradi, došla je Anđela - kazala je Marina.

- Ma Anđela je dobra devojka, ona je prelepa ali ona nije budala, top devojka. Sa Matejom se vrtela, ali se nije obrukala - kazao je Miljan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija