• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

16.11.2022

22:22

ŠOK U SLAVNIĆEVOM DOMU! Nakon što se opustio sa Aleks i Anđelom, oglasila se njegova žena!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

ŠOK U SLAVNIĆEVOM DOMU! Nakon što se opustio sa Aleks i Anđelom, oglasila se njegova žena!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić, takmičar šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, izazvao je veliku pažnju samim svojim ulaskom u Belu kuću, a svaki dan ga povezuju sa raznim devojkama, iako on se trudi da se drži po strani

U poslednje vreme o kontraveznom učesniku sve više bruje njegovi cimeri, ali i milionski auditorijum, koji svakodnevno prati dešavanja sa imanja u Šimanovcima.

Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić

Naime, posle spajanja sa Majom Marinković odlučio je da prekine kontakt sa zadrugarkama, ali dogodilo se da Slavnić sve više komunicira sa cimerkama, a naročito sa mladim devojkama. Svi prate njegov odnos sa Aleksandrom Nikolić, ali i Anđelom Đuričić, koja se nedavno uselila na  velelepno imanje.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Zvezdan Slavnić

Zvezdanova supruga Anom nije bila raspoložena da da izjavu pa se zahvalila na pozivu i kratko poručila.

- Supruga je bez komentara, hvala na pozivu - rekla je Ana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija