• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.11.2022

17:34

MAJA I BILAL NAPRAVILI HAOS U BELOJ KUĆI, LETELO PERJE! Ne glumi žrtvu i ne plači! (VIDEO)

Printscreen

Rijaliti

MAJA I BILAL NAPRAVILI HAOS U BELOJ KUĆI, LETELO PERJE! Ne glumi žrtvu i ne plači! (VIDEO)

Podeli vest

Popilarni rijaliti par, Bilal Brajlović i starleta Maja Marinković su se za crnim stolom posvađali, pa su se na porodičnom sastanku dotakli stvari zbog kojih se jutjuber zaplakao, jer više ne može da podnese napetu situaciju u Beleoj kući.

Naime, Bilal je otkrio da ga mnoge stvari povređuju i da nije zadovoljan odnosom koji je uspostavio sa Majom Marinković za koju tvrdi da nije iskrena prema njemu. 

Brajlović je istakao da se trudio da svima u kući bude korektan i u što boljim odnosima, ali da mu se sve smučilo. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Bilal i Maja

- Ja ću sad reći, više neću govoriti. Teško mi je da pričam, pun mi je ku*ac stiglo me je sve. Bio sa dobar prema svima. Poslednji se tuširam, jedem i idem u prodavnicu. Bio sam najbolji prema svakome ovde. Kad nešto kažem, kažem iskreno. Ne želim sebi ovo da radim ni zbog čega. Mića je rekao dobru stvar, ova veza mi se dešava s razlogom, ja sam se iskreno zaljubio. Mislio sam da mogu više, ali ne mogu. Ja ću večeras popiti, biću kakav budem, možda napravim problem, možda i ne - rekao je Bilal.

Foto: printscreen

Bilal i Maja

Razumem te, ti si u ovom stanju zbog Maje, ne zbog nas - rekao je Miki.

- Ispadaš žrtva, a ja najgora - dodala je Maja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija