• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

26.11.2022

21:42

ĆERTIĆ JE DEKLARISANI BISE*SUALAC! Supruga Zvezdana Slavnića iznela šokantne tvrdnje na račun kaskadera, pa otkrila šta je Uroš radio TRI DANA pred ulazak u "Zadrugu"

printscreen

Rijaliti

ĆERTIĆ JE DEKLARISANI BISE*SUALAC! Supruga Zvezdana Slavnića iznela šokantne tvrdnje na račun kaskadera, pa otkrila šta je Uroš radio TRI DANA pred ulazak u "Zadrugu"

Podeli vest

Ana, supruga Zvezdana Slavnića, oglasila se za nakon njegovog današnjeg sukoba sa Urošem Ćertićem u "Zadruzi"

Zvezdan i Uroš su na ratnoj nozi otkako su u ponedeljak u "Pretresu nedelje" obelodanjene tajne poruke Ćertića upućene Zvezdanu, ali i Anđeli Đuričić. Slavnić je tada shvatio da mu Ćertić "radi iza leđa", zbog čega mu se direktno suprotstavio, a danas su produbili svoj sukob tokom glasanja za najperfidniju osobu u "Zadruzi".

Na početku razgovora, Ana je objasnila za Pink.rs na koji način se on i Ćertić poznaju pre ulaska u rijaliti.

Foto: Insider/pexels

Zvezdan Slavnić

- Zvezdan je neočekivano potpisao ugovor za "Zadrugu". Sticajem okolnosti, devojka koja se fenirala kod mene u salonu kaže da je ona sa Urošem Ćertićem, a Zvezdan pomene:"Koliko znam iz priča, on mnogo voli Dorćol, eto tamo ću bar njega znati", bio je malo u tremi šta ga u rijalitiju sve čeka. Meni se namestila situacija sa njom, pitala sam je:"Je l' si sa Urošem? Daj, nek se spoje, nek popiju kafu, nek se ispričaju. Zvezdan ulazi, niko ne zna". Međutim, Uroš dolazi ispred salona, mi se pozdravimo kulturno. Videli smo se dva puta... Od ta dva puta, on je pričao kako je bilo u Vankuveru, gluposti neke, smejanje... Nikakve ozbiljne teme, niti Zvezdan voli da o ozbiljnim temama priča tek tako, sa bilo kim. Dva puta smo se videli kod nas, dva puta kod njega kući.

Ćertić je nakon današnje rasprave sa Zvezdanom poručio da će mu "dovesti prave kriminalce da se sa njima tera", a Ana za Pink.rs kaže da je pretnje kaskadera ni najmanje ne brinu.

Foto: E-Stock

Uroš Ćertić

- Mogu samo da kažem da pravi kriminalci, po mom mišljenju, više ne postoje. Ne postoje kriminalci koji Zvezdana mogu da ugroze, jer kada je neko ispravan, pravedan i pošten, na ulici se zna pravilo - kaže Ana, koja se osvrnula i na Ćertićevu izjavu: "Zvezdan može samo da mi pop*ši ku*ac napolju".

- Rekla bih da Uroš to može da uradi jer je biseksualac, više on voli to da radi, a ne Zvezdan. Uroš to dobro radi, jer je deklarisani biseksualac. Protiv toga nemam ništa, najviše na svetu volim moje drugove gejeve, ali nemoj se prikazivati onakvim kakav nisi.

Na kraju razgovora, Ana je zaključila da stavovi Uroša Ćertića odavno nisu merodavni.

- Tri dana pred ulazak su Zvezdan i Uroš posle sistematskog pregleda otišli kod Moke da se vide i ispričaju, jer je Uroš molio da se vidi sa Mokom. Ako neko ko dođe da vidi legendu kao što je Moka Slavnić sa njegovim sinom, i ispriča šta ispriča o tom istom Zvezdanu... Taj isti Uroš pljuje i mene i Zvezdana, imam poruke crno na belo. Njegova reč za mene nema vrednost, nije merodavna, nema nikakvu težinu. Nije važno šta je rekao, već ko je rekao.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59