• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

03.12.2022

20:05

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ PROGOVORILA O KARIĆU! Više puta su me okarakterisali kao ljubavnicu i preljubnicu!

Insider/printscreen

Rijaliti

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ PROGOVORILA O KARIĆU! Više puta su me okarakterisali kao ljubavnicu i preljubnicu!

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" , Jovana Ljubisavljević progovorila je prvi put o raskidu sa Stefanom Karićem, pa je otkrila da je želela da sve ostane u četiri zida, a da su je mnogi zbog njene odluke osudili.

Voditeljka i misica ističe da ne voli da iznosi detalje iz svog privatnog života, a svom bivšem dečku ne želi da govori ružno.

To što je bilo na našem jastuku ne mora da izlazi napolje. Najteže je bilo to što sam imala zamišljeno kako će moj život i moja budućnost izgledati i kada je taj balon pukao nije ostalo ništa. To mi je bilo najbolnije - rekla je Jovana Ljubisavljević pa je dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana i Stefan

- Moja prva i poslednja izjava je da neću pričati loše ni o kome. Nisam htela da govorim o tome, ja poštujem celokupnu njegovu porodicu i vreme koje smo proveli zajedno. - istakla je Jovana pa je dodala:

Foto: Foto: Marko Đoković

Stefan Karić

 

 

 

 

 

 

 

dalje smatra da ne treba mnogo da govori o raskidu i da nije izgubila

 

 

 

veru ljubav,

 

- Smatram da ništa ne treba da iznosi. Tim ćutanjem sam branila to što smo imali. Više puta su me okarakterisali kao ljubavnicu i preljubnicu, ali sam rešila da ni na to ne odgovaram. To nije istina. Ja sam svaku noć sam bila u toj kući i našem krevetu. Svi su znali gde sam i šta sam, uvek sam se javljala i njegovom ocu i njegovoj maćehi - kaže Jovana, koja ističe da se u Stefana Karića razočarala.

Foto: Informer

Jovana se razočarala u Stefana

- Nisam razočarana u ljubav, ali u osobu jesam - rekla je misica u emisiji "Grand magazin".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija