• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

03.12.2022

21:57

Car pokušao da otvori oči Aleksandri, ona se setila Dejana! Nije ispravno sa moje strane prema nekom. Nekome tamo to smeta!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

Car pokušao da otvori oči Aleksandri, ona se setila Dejana! Nije ispravno sa moje strane prema nekom. Nekome tamo to smeta!

Podeli vest

Aleksandra Aleks Nikolić posle razgovora sa Filipom Carem u garderoberu, nastavili su da pričaju u dvorištu Bele kuće, o njihovom odnosu, pa je Dejanova devojka otkrila da ne može sa njim da nastavi komunikaciju.

 Kontraverznom zadrugaru očigledno nije svejedno što je ona pored njega, a spomenuo je i pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića.

- Sve mislim da ti imaš neki cilj, odkud to da se ti meni obratiš? Očekivala sam da ćeš biti loš sa mnom, ili te je neko nagovorio da budeš dobar sa mnom - rekla je Aleks.

- Ova mala ide okolo i plače mi, a sedi u pušioni sa njima... I kad mi zatutnja to u mozgu, nisam sa njom u vezi. A sada da ja gajim emociju prema njoj i da krenemo u nešto, moraš da budeš. Zato mi se gadi ovo i ovi odnosi koje ovde započnem - završim napolju, jer nisu ispravni - rekao je Car.

Foto: ATA Images

Filip Car

- Meni još čudnije da ti hoćeš sa mnom i da se nasmeješ, ako ćemo realno - dodao je Car.

- Možeš samo ti da imaš korist od toga - kazala je Aleks.

- Koju korist, mogu samo ispasti budala i težak manijak. Sa druženjem sa tobom radim loše i sebi i tebi, onda sam smrad belosvetski. Ali dve godine sam tu sa tobom, nismo prošle godine imali komunikaciju, a sve je to prošlo. Najnormalnija si mi osoba od svih, sve je bilo spontano, krenula zaj*bancija neka i eto - rekao je Car.

Foto: Printscreen/Instagram

Filip i Aleks

- Baš čudno. Anđelu sam pitala odkud to da se ti meni obraćaš, rekla je da ne zna a i da zna, ne bi mi rekla. Mislim da si bezveze krenuo da pričaš sa mnom - govorila je Aleks.

- Znam ja u mojoj glavi kako je. Ne igram igru, jer je to tako providno, meni je mozak igra bez granica. Nešto mi je neobično i to mi je sje*ao tok rijalitija, boravak mi remeti - kazao je Car.

- Baš zato i da se meni ne bi ništa sje*alo trebamo da budemo na ''ćao-ćao''. Takva je situacija kakva je, nije da bi mi teško to palo - rekla je Aleks Nikolić.

Foto: Printscreen/Instagram

Aleks i Deki

- Razumem ja tebe, ali ti dobro znaš šta je to. Da ne pričam, počećemo se smejati. Ne sviđa mi se što smo počeli da pričamo o svemu - kazao je Car.

- Nije ispravno sa moje strane prema nekom. Nekome tamo to smeta - dodala je Aleks.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17