• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

04.12.2022

17:44 >> 17:48

OSMAN OTKRIO DA JE DEJANOVA MAJKA SLAVILA NJEGOV RASKID!? Mudro je ćutala, jer ima loše iskustvo!

Rijaliti

OSMAN OTKRIO DA JE DEJANOVA MAJKA SLAVILA NJEGOV RASKID!? Mudro je ćutala, jer ima loše iskustvo!

Podeli vest

Nakon što je Dejan Dragojević sinoć na svom "Jutjub kanalu" objavio video gde javno ostavlja Aleksandru Aleks Nikolić zbog prisnog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem i Filipom Carem, oglasio se Osman Karić i otkrio kakve prognoze ima za naredni period.

Otac Stefana Karića je priznao šta misli o ljubavnoj vezi i da li će njihova romansa brzo pući, a zatim je iz pouzdanih izvora otkrio šta je o njihovoj vezi mislila njegova majka, Biljana Dragojević.

Foto: Printscreen/Instagram

Aleks i Deki

Kada je raskid Aleksandre i Dejana u pitanju, nisam iznenađen. Taj raskid je bio neminovan pre ili kasnije, na sreću Dejanove porodice, a na žalost njihovih zajedničkih fanova. Kad kažem sreću porodice, ubeđen sam i znam da Dejanova majka nije bila nikad za tu vezu, ali već naučena lošim iskustvom prethodne veze Dejanove veze sa Dalilom kada je izgubila svog sina na određeni period, sa Aleksandrom o kojoj tek ima loše mišljenje se nije izjašnjavala na taj način, već je ovaj put mudro ćutala da bi danas kada su raskinuli sigurno "slavila".

Foto: Printscreen

Osman

Karić se osvrnuo i na njeno poprilično blisko i intimno ponašanje sa bišim dečkom Filipom Carem, ali i zbližanju sa Zvezdanom Slavnićem koji je sinoć u emisiji "Nominacije" iskazao ogromnu ljubomoru jer je celo vee provela sa Carem.

Foto: zadruga printscreen

Aleks i Zvezdan

- Što se tiče bliskosti Filipa Cara i Aleksndre, mislim da će doći do veze, ali veze koja će kratko potrajati. Filip je neko ko se sada takmiči sa Dejanom, sa Mensurom i sa samim sobom. Jednostavno leči svoje komplekse i sujetu time što može biti sa svakom od tih devojaka. Naravno i ostvaruje obećanje koje je dao Mensuru u prošlom rijalitiju gde mu je rekao da će mu Milicu .....ti !Aleksandra trenutno ne zna šta bi, da li da ostane uz Dejana i ako ne zna još uvek da je Dejanova prošlost i da zadrzi njegove fanove, da li da bude sa Carem koji joj nije siguran za ozbiljnu vezu ili sa Zvezdanom koji joj se zapravo najviše svidja, ali je na njenu žalost je zauzet momak. Zna da bi stupanjem sa njim u vezu izgubila svoje fanove i doživela fijasko,osudu naroda. - otkrio je Osman Karić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija