• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

19.12.2022

20:57

IZ AVIONA SE VIDI DA IMAJU EMOCIJE... Moka Slavnić se oglasio nakon Zvezdanovog priznanja da ima emocije prema Anđeli!

printscreen

Rijaliti

IZ AVIONA SE VIDI DA IMAJU EMOCIJE... Moka Slavnić se oglasio nakon Zvezdanovog priznanja da ima emocije prema Anđeli!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić danas je tokom proslave Nikoljdana otvorio dušu Jovani Tomić Matoroj o emocijama prema Anđeli Đuričić od koje se ne odvaja, iako je u "Zadrugu" ušao kao zauzeti muškarac, koji kod kuće ima dugogodišnju emotivnu partnerku Anu. Njegovo priznanje je prokomentarisao i njegov otac, Moka Slavnić, koji se slaže da između njegovog sina i Anđele postoje emocije...

Zvezdan i Matora razgovarali su u šiframa, a zadrugar je svojoj prijateljici priznao da se "konačno, posle sto godina, oseća živim". Nedugo zatim, Anđelu je upitao zbog čega igra sa svim muškarcima, a samo sa njim ne, a njegovo današnje ponašanje izazvalo je mnoštvo reakcija i komentara u javnosti, pa i na društvenim mrežama.

Svoje viđenje stvari izneo je i Zvezdanov otac Moka Slavnić.

Foto: Printscreen

Zvezdan je Matoroj priznao emocije prema Anđeli...

- Za ljubav je potrebno dvoje. Slušao sam šta je pričao danas na slavi, lično mislim da je malo "pod gasom". Prijatno mu je u Anđelinom društvu, mogu da okrenem na sarkazam, pa da kažem da ko zna o kome je pričao sa Matorom, ali jasno je. Ipak, ponavljam, za ljubav je potrebno dvoje, valjda se pita i gospođica iz Herceg Novog. Ako on smatra da tako treba, da je posle tri, četiri meseca našao to što traži, a zna šta će da izgubi napolju, to je apsolutno njegova stvar. Ja, ipak, mislim da do toga neće doći, jer je juče dva puta ponovio da se Ana ne sekira. Naravno, svako može da obeća nešto, a da uradi nešto drugo - kaže Moka za Pink.rs, koji smatra da njegov sin ništa konkretno nije uradio, ali da će i to otvoreno komentarisati, ukoliko se išta bude desilo.

- Mene interesuje dokazni materijal, da ako nešto uradi, da mu kao otac kažem da se sa tim ne slažem. Dok ne bude maženja, poljubaca, zagrljaja... A pogledi? Ja nisam čuo da je još neko ostao u drugom stanju od pogleda.

Ipak, ne negira da vidi da njegov sin i Anđela prijaju jedno drugom.

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Iz aviona se vidi da imaju emocije! Ali šta to znači, emocije? Da mu prija. Jako prijaju jedno drugom, a da li će da pređu tu granicu... Ako me pitate da li vidim emocije, jok, vi vidite, ali to je za mene samo benigni flert. Nazovite me za tri dana, pa ako se stvarno desi nešto konkretno, da imam dokaz, ja ću vam objektivno reći šta mislim.

Ne krije da Zvezdanova Ana ima drugačije viđenje stvari u odnosu na njega.

- Iz Aninog ugla to je drugačije, danas smo imali razgovor dva sata. Emotivna je i nabijena adrenalinom, ali ja ne vidim da on išta tamo radi. Je l' ste videli vi nešto što ja nisam? Postoji emocija koju je sada izrazio, dublja nego prethodna, ali još nije udario u zid. Između njih ništa nema, fizički nema, ali da prijaju jedno drugom to smo konstatovali. Ovo je benigni flert.

Na pitanje kakvo mišljenje ima o Anđeli Đuričić, Moka za Pink.rs kaže:

Foto: Miloš Rafailović

Zoran Moka Slavnić i Zvezdan Slavnić

- Znamo mi Anđelinu istoriju, vi još bolje od mene. Zašto se ne priča o Anđeli naširoko?! Posle tri dana je ušla prošle godine u vezu sa Matejom, u priči su bili sedam meseci. Ništa nisam zamerio, ne bih mogao da kažem da je šarenog morala, da je menjala momke u "Zadruzi". Ove godine je zadrugari ne diraju u vezi Zvezdana jer je sa njim, da je sa nekim sa slabijim imenom, to ne bi bilo interesantno. Anđela je vrlo stabilna po ponašanju - tvrdi Moka i zaključuje:

- Mislim da ovo neće otići daleko, bez obzira na njegovu izjavu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija